Vroeger kon je veel meer producten gratis krijgen. Tegenwoordig kun je eerder gebruikmaken van korting. Ook die acties zijn mooi meegenomen, want daar worden de producten heel voordelig van. Vaak lijken ze dan ook bijna gratis, net zoals de ANWB jas en auto-accessoires. Lees snel met ons mee hoe je deze bijna gratis kunt scoren.

De ANWB jas

Er zijn een aantal mensen die niet weten dat ze bij de ANWB ook kleren kunnen scoren voor dagelijks gebruik. Er wordt vaak gedacht dat het een verkooppunt is voor speciale kleding. Zo shoppen heel veel mensen bij de ANWB voordat ze op vakantie gaan. Ze hebben namelijk heel fijn thermo ondergoed en goede regenkleding. 

Bovendien kun je eigenlijk voor allerlei kleding bij de ANWB terecht. Het is de webshop voor buitenkleding. Of je nu een jas zoekt om te gaan wandelen, te sporten of in te fietsen. Bij de ANWB ga je zeker vinden waar je naar zoekt. 

Het voordeel is niet alleen dat ze al deze fijne producten verkopen. Ook de prijs is een groot voordeel. Daarnaast hebben ze ook de anwb gratis acties waar je fijne voordelen uit kunt halen. Het is dus zeker de moeite waard om hier te kijken voor een prachtige nieuwe jas. Je kunt wel naar een kledingwinkel gaan en thuiskomen met een jas uit de nieuwste collectie. Bij de eerste regenbui, ben je tot op je hemd helemaal nat. 

Als je een goede jas van de ANWB neemt, dan weet je zeker dat dat voorkomen wordt. De jassen die de ANWB verkoopt zijn echt waterdicht en brengen jou droog naar de volgende bestemming. Je zult in ieder geval niet tot op je hemd nat worden als je een goede regenjas van kwaliteit hebt. Het is dus de moeite waard om een kijkje te gaan nemen op de website van de ANWB. Bovendien zijn de prijzen natuurlijk heel aantrekkelijk. 

ANWB auto-accessoires

Bij de meeste mensen zal de ANWB beter bekendstaan om zijn auto-accessoires. Zo koop je hier natuurlijk alle handige tools voor jouw auto vakantie. Denk bijvoorbeeld aan reflecterende vesten voor het hele gezin. Een dashcam is tegenwoordig ook geen overbodige luxe. Een startkabel set, een jerrycan en een gevarendriehoek mogen ook zeker niet ontbreken in jouw auto. Vooral als je op vakantie gaat zul je op alle zaken voorbereid willen zijn. 

Gelukkig kun je gebruik maken van de kortingscode autodoc waarmee je veel voordeel kan krijgen op jouw aankoopbedrag. Auto-accessoires zijn namelijk niet heel goedkoop. Je moet er best een behoorlijk bedrag aan uitgeven. 

Uiteraard ga je die spullen nog vaker gebruiken, maar dat betekent niet dat je er het volle bedrag voor hoeft te betalen. Maak dus zeker gebruik van de korting, wanneer dat kan. Zo kun je ook een fietsendrager bijvoorbeeld heel voordelig scoren. Daar heb je nog jaren plezier van. Datzelfde geldt natuurlijk voor jouw dashcam. Zo’n apparaat gaat jaren mee, maar is wel duur in de aanschaf. Als je dat toch voor een voordelige prijs aan kunt schaffen, dan is dat heel mooi meegenomen.

Natuurlijk kun je hier ook auto-accessoires scoren voor jouw dagelijkse gebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een telefoonhouder, een autolader en een sneeuwborstel. Toch komt de ANWB vaak pas in zicht als de auto klaargestoomd moet worden voor de vakantie. De ANWB is dan ook de webshop voor sneeuwkettingen, verbanddozen, sneeuwscheppen, brandblussers, koplampen en navigatiesystemen.

Daarnaast is het handig om wat organizers aan te schaffen voor jouw auto. Ideaal voor de kinderen, want hierin kunnen ze allerlei spullen opbergen tijdens de lange rit naar de vakantiebestemming. Je hebt de organizers ook voor de kofferbak. Ideaal als je jouw boodschappen wilt ordenen.