Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Bijzondere vaderdagcadeaus via Vakantieveilingen

Aanbieding afgelopen 29/05/2019 Geld besparen
vaderdag vakantieveilingen

Een hotelovernachting, dagje paintball, stadiontour, wellness of een toolbox, waar kan jij je papa op 9 juni het meest plezier mee doen?

Bij Vakantieveilingen kan je meebieden voor een bijzonder vaderdagcadeau, en dat voor een bedrag dat je zelf kiest. Wie aan het einde van de veiling het hoogste bod in handen heeft krijgt het item!

Verder is het leuk dat je pas moet betalen wanneer je de veiling gewonnen hebt. Dat kan met Bancontact, kredietkaart of PayPal.

Bij Vakantieveilingen vind je nog andere leuke gadgets en cadeaus. Zo kan je op de pagina baby- en kinderspullen meebieden voor items voor je kleine spruit.

Maak snel een gratis account aan bij Vakantieveilingen en bied mee. Succes!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!