Ben je op zoek naar vakantieveilingen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over vakantieveilingen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Ga goedkoop naar een dierentuin of pretpark

De dierentuin- en pretparkweken zijn volop bezig bij Vakantieveilingen. Een ideaal moment nu het pretparkseizoen stilaan op zijn einde loopt en de herfstvakantie voor de deur staat. Verras je kinderen nog een allerlaatste keer dit jaar met een uitstapje naar een dierentuin of pretpark. Keuze genoeg bij Vakantieveilingen! Het principe is simpel: zorg er voor... Lees verder »

Sla je slag tijdens de dierentuin- en pretparkweken »
Actie afgelopen

Coole gadgets en spullen via Vakantieveilingen

Welke gadget of hebbeding zou jij graag hebben, een headset, pannenset, hangmat, tuintafeltjes, een uurwerk of draadloze oordopjes? Op de pagina ‘Hammer Time’ kan je meebieden voor de coolste gadgets. De gadget sale loopt enkel op 28 en 29 april. Wees er dus snel bij! Registreer je nu volledig gratis en begin met bieden. Hoe pak je het aan? Selecteer de... Lees verder »

Bied mee voor een coole gadget »
Actie afgelopen

Sla je slag tijdens de Verwenweken van Vakantieveilingen

Heb je er dringend nood aan om even helemaal te ontstressen en de batterijen weer volledig op te laden? Dan zit je goed bij Vakantieveilingen! Tijdens de Verwenweken staat alles er in het teken van ontspanning en organiseren ze heel wat veilingen in de sauna- en welnesssfeer. Het principe is simpel: zorg er voor dat jij het hoogste... Lees verder »

Ga spotgoedkoop naar de sauna of wellness »
Actie afgelopen

Supercadeaus voor de feesten via Vakantieveilingen

Liggen al jouw kerstcadeaus al mooi klaar onder de kerstboom? Of ontbreekt er nog iets? Tussen de ‘Supercadeaus’ van Vakantieveilingen vind je zeker en vast iets leuks. Je kan per type persoon kiezen uit een reeks geschenken. Zo zijn er veilingen voor bijvoorbeeld foodies, reizigers en actievelingen. Op de website van Vakantieveilingen kan je meebieden voor een... Lees verder »

Bied mee voor een superleuk kerstcadeau »