Ben je op zoek naar vakantieveilingen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over vakantieveilingen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Lastminutecadeaus voor Valentijn

Heb jij een klein budget, maar wil je je partner toch verrassen met valentijn? Dan is VakantieVeilingen hét platform van je dromen! Daar kan je bieden op geweldige cadeaus, zo spendeer je exact hoeveel je wil. Bied mee op een wellnessovernachting in Oostende, Lier of Brugge. Of geef een sensuele boudoir fotoshoot cadeau. Ook een onvergetelijke rit in een Audi R8 is... Lees verder »

Bied mee naar een geweldig valentijnscadeau »

Ga goedkoop naar een dierentuin of pretpark

De dierentuin- en pretparkweken zijn volop bezig bij Vakantieveilingen. Een ideaal moment nu het pretparkseizoen stilaan op zijn einde loopt en de herfstvakantie voor de deur staat. Verras je kinderen nog een allerlaatste keer dit jaar met een uitstapje naar een dierentuin of pretpark. Keuze genoeg bij Vakantieveilingen! Het principe is simpel: zorg er voor... Lees verder »

Sla je slag tijdens de dierentuin- en pretparkweken »
Actie afgelopen

Coole gadgets en spullen via Vakantieveilingen

Welke gadget of hebbeding zou jij graag hebben, een headset, pannenset, hangmat, tuintafeltjes, een uurwerk of draadloze oordopjes? Op de pagina ‘Hammer Time’ kan je meebieden voor de coolste gadgets. De gadget sale loopt enkel op 28 en 29 april. Wees er dus snel bij! Registreer je nu volledig gratis en begin met bieden. Hoe pak je het aan? Selecteer de... Lees verder »

Bied mee voor een coole gadget »
Actie afgelopen

Sla je slag tijdens de Verwenweken van Vakantieveilingen

Heb je er dringend nood aan om even helemaal te ontstressen en de batterijen weer volledig op te laden? Dan zit je goed bij Vakantieveilingen! Tijdens de Verwenweken staat alles er in het teken van ontspanning en organiseren ze heel wat veilingen in de sauna- en welnesssfeer. Het principe is simpel: zorg er voor dat jij het hoogste... Lees verder »

Ga spotgoedkoop naar de sauna of wellness »
Actie afgelopen

Supercadeaus voor de feesten via Vakantieveilingen

Liggen al jouw kerstcadeaus al mooi klaar onder de kerstboom? Of ontbreekt er nog iets? Tussen de ‘Supercadeaus’ van Vakantieveilingen vind je zeker en vast iets leuks. Je kan per type persoon kiezen uit een reeks geschenken. Zo zijn er veilingen voor bijvoorbeeld foodies, reizigers en actievelingen. Op de website van Vakantieveilingen kan je meebieden voor een... Lees verder »

Bied mee voor een superleuk kerstcadeau »
Actie afgelopen

Ontdek de leukste Sinterklaascadeaus via Vakantieveilingen

Sinterklaas komt bijna langs! Zijn jouw kids braaf geweest? Misschien wil je jezelf of een familielid of vriend wel eens lekker verwennen? Op de pagina van Vakantieveilingen kan je mee bieden voor de leukste Sinterklaascadeaus! Meer dan 150 supercadeaus staan op jou te wachten. Bovendien kan je selecteren welke persoon je graag zou verrassen. Een... Lees verder »

Bied mee op de leukste cadeaus »
Actie afgelopen

Tickets voor Halloweenparken via Vakantieveilingen

Dacht jij dat naar een pretpark gaan iets voor de zomer is? Nee hoor. In de herfstperiode zijn vele parken geopend en zijn er speciale shows, attracties en decoratie in Halloweenthema! Op de pagina van Vakantieveilingen kan je bieden voor tickets voor verschillende pretparken zoals Plopsaland De Panne, Bobbejaanland en Bellewaerde. Vakantieveilingen is een veilingsite. Als je... Lees verder »

Bied mee voor tickets »
Actie afgelopen

Bied mee voor de leukste zomergadgets

Wat heb jij allemaal nodig deze zomer? Een barbecue, reiskoffer, opblaasbare boot of een nieuw fototoestel? Bied mee met Vakantieveiligen en sleep een leuke zomergadget in de wacht. Registreer je nu gratis en begin met bieden! Het concept is exact hetzelfde als een echt veilinghuis. Je kiest zelf hoeveel je bereid bent te betalen voor een... Lees verder »

Sla je slag met Vakantieveilingen »
Actie afgelopen

Originele cadeaus voor vaderdag bij Vakantieveilingen!

Vind jij het ook ieder jaar opnieuw een hele opgave om je papa op vaderdag te verrassen met een leuk cadeau? Dan moet je dit jaar zeker het vaderdagassortiment van Vakantieveilingen bekijken! Registreer je er vandaag nog! Er is zelfs een heuse vaderdagpagina aangemaakt met tal van interessante, originele én betaalbare cadeautips. Als je hier... Lees verder »

Bekijk alle veilingen voor vaderdag »
Actie afgelopen

Spotgoedkope cadeaus voor Moederdag

Zoek jij naar een originele verrassing voor Moederdag? Registreer je dan zeker gratis bij Vakantieveilingen! Je kan er spotgoedkoop een massage, een dagje wellness, een etentje in een restaurant, een fotoshoot of een romantische overnachting op de kop tikken. Speciaal voor Moederdag is er een pagina aangemaakt met tal van leuke cadeautips. Als je nog geen inspiratie hebt, ga dan zeker eens... Lees verder »

Bekijk alle moederdagveilingen »