Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Chocola, crème en iced tea 100% terugbetaald bij Carrefour

23/09/2019 100% Terugbetaald, Carrefour Hypermarkten
100% terugbetaald Carrefour

Elke week worden er enkele producten terugbetaald in bonuspunten bij Carrefour Hypermarkten. Bovendien krijg je er per product nog eens bonuspunten bij!

Het enige wat je nodig hebt, is een klantenkaart of Bonuskaart, die je gewoon in de winkel kan aanvragen indien je er nog geen hebt.

De actie is geldig op volgende producten:

  • Chocolade met amandelen
  • Crèmefine Solo
  • Iced tea perzik

Deze actie is enkel geldig op donderdag 26 september 2019. Zet dus alvast een nota in je agenda en ga die dag profiteren van deze terugbetalingsactie!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

  • Van GOETHEM schreef:

    Krijg deze stunt van Carrefour op vrijdag, terwijl de actie altijd voor de dag ervoor is, kan hier dus nooit van genieten.

  • maertens schreef:

    spijtig dat dit niet geldig is in de CARREFOUR MARKETS, want ik denk dat er meer zulke winkels zijn dan hypermarkten, dus alleen gebruikelijk voor de mensen die in grote steden wonen en niet voor de plattelandsmensen en kleinere steden, hopelijk kunnen wij daar in de toekomst ook van genieten, met dank voor julle medewerking een fijn weekend !

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!