Ben jij al enkele jaren bij dezelfde energieleverancier aangesloten? Of dat nu wel of niet het geval is, de kans is behoorlijk groot dat je nog steeds te veel betaalt voor energie. Daar brengt Killswitch zo verandering in!

Killswitch? Dat is de service waardoor je er altijd en op elk moment zeker van bent dat je de laagste prijs voor jouw energie betaalt. Hoe dat kan? Door constante controle van de markt en jouw energiefactuur, door elke maand alle tarieven in België te vergelijken en door onafhankelijk te blijven van energieleveranciers!

Dankzij Killswitch bespaar je per gezin zo'n € 253 per jaar. Als kmo loopt de jaarlijkse besparing op tot liefst € 1.406. Sowieso een aardige som dus die je waarschijnlijk liefst aan iets anders dan een te dure rekening spendeert!

De volledig onafhankelijke prijsvergelijker ontvangt nooit commissies van energieleveranciers en geeft je zo de garantie op het goedkoopste tarief.

Tijd noch zin om telkens weer de volledige markt te moeten omspitten op zoek naar het goedkoopste tarief? Laat Killswitch het tijdrovende karwei voor jou opknappen!