Ben je op zoek naar goedkope energie?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over goedkope energie
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Laatste kans! Meet gratis je energieverbruik

Wist je dat je als slapende klant het meeste betaalt voor je energiefactuur? Regelmatig van energieleverancier wisselen is dus aangeraden. Vind je dit teveel moeite? Laat June energy je automatisch omschakelen naar de goedkoopste leverancier met hun gratis meettoestellen. Zo geniet je altijd van het goedkoopste energietarief en kan je tot €200 per jaar besparen.... Lees verder »

Ontvang je gratis meettoestellen »

Doe een gratis tariefcheck en bespaar op je energiefactuur

Tegenwoordig swingen de energieprijzen de pan uit, daarom is het essentieel om te besparen waar het kan. Besparenkan berekent voor jou hoe jij drastisch kan besparen op je energiefactuur. Doorloop vandaag nog de gratis tariefcheck van Besparenkan en bespaar tot wel € 365 op je eindfactuur. Deze informatie wordt jou vestrekt door gecertificeerde adviseurs. Onderneem... Lees verder »

Doe een gratis tariefcheck  »

Pricewise vindt goedkoopste energieleverancier voor jou

Zie jij het bos door de bomen niet meer? Energieleveranciers te over in België en Nederland, geen wonder dat je het overzicht verliest. Sommige mensen veranderen bijna jaarlijks van energieleverancier omwille van de wisselende voorwaarden. Besparen is een kunst, maar kan soms een zenuwslopende bedoening zijn. Pricewise, een handige vergelijkingswebsite, maakt het leven van consumenten een... Lees verder »

Vergelijk en vind de goedkoopste stroom »
Actie afgelopen

Energieleveranciers voor jou vergeleken: bespaar tot € 365

Ben je al langer dan 1 jaar trouwe klant bij je energieleverancier? Dan is de kans groot dat je teveel geld neertelt voor deze simpele basisbehoefte. Je bent zeker niet de enige die twijfelt over de prijs, kwaliteit, gebruiks- of klantvriendelijkheid van jouw energieleverancier. Waarom zou je je laten bedotten voor zoiets essentieel als energie?... Lees verder »

Laat de gratis check hier uitvoeren »
Actie afgelopen

Profiteer van de verlaagde prijzen van Electrabel

De laatste maanden ging het in de energiesector alleen maar over de alsmaar duurder wordende prijzen. Januari is steevast dé maand bij uitstek voor de goede voornemens, en zo ook voor de grootste energieleverancier Electrabel. In januari verlaagde Electrabel zijn prijzen immers automatisch, en dit zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Ben je al klant... Lees verder »

 »