Zie jij het bos door de bomen niet meer? Energieleveranciers te over in België en Nederland, geen wonder dat je het overzicht verliest. Sommige mensen veranderen bijna jaarlijks van energieleverancier omwille van de wisselende voorwaarden. Besparen is een kunst, maar kan soms een zenuwslopende bedoening zijn.

Pricewise, een handige vergelijkingswebsite, maakt het leven van consumenten een stuk eenvoudiger. Dus ook het jouwe!

Jij hebt als consument het recht om zelf je energieleverancier te kiezen. Pricewise geeft je nog meer dan dat, want volgens hen geniet je ook het recht op de goedkoopste energieleverancier. Door de tarieven van alle leveranciers naast elkaar te leggen, kom je er makkelijk achter wie in jouw specifieke geval het goedkoopste energie kan aanleveren.

Dat is exact wat Pricewise voor je doet: de voordeligste energieleverancier er voor jou uitpikken. Denk je dat je zelf ook de vergelijking kan maken? In principe is dat zeker mogelijk. Maar met Pricewise bespaar je tijd én als grootste energievergelijker van Nederland bekomt Pricewise exclusieve kortingen en deals die je nergens anders vindt.

Hoe dat nu concreet werkt?

Vul kort je gegevens in: het aantal personen in je huishouden, je postcode en huisnummer en je huidig leverancier. Daarmee gaat Pricewise aan de slag en berekent in een vingerknip de energieleverancier die bij jou wensen en noden aansluit.

Met een gemiddelde klantwaardering van 9,1 is het geen wonder dat Pricewise tot website van het jaar werd uitgeroepen. De vergelijkingstool levert je instant voordeel op, met een gemiddelde besparing van € 285,81.

Daar houdt het niet op. Raadpleeg bijvoorbeeld de veelgestelde vragen over het overstappen van energieleverancier. Check ook alle laatste nieuws en recente trends over het verbruiken en besparen van energie. Met Pricewise ben je altijd bij de pinken!