crossfireLiep jij net als zoveel vrouwen helemaal wild van de 50 Tinten-trilogie en waren deze drie boeken in een mum van tijd uitgelezen? Dan is de Crossfire-trilogie jou zeker op het lijf geschreven!

In dit drieluik van schrijfster Sylvia Day laait de passie hoog op! De kernwoorden 'intens, duister en sensueel' die de auteur op de kaft vermeldt, zijn hier zeker op hun plaats...

Je kan de Crossfire-trilogie nu volledig gratis lezen. Hiervoor moet je enkel lid worden van ECI, waar je een ruime keuze hebt aan boeken, films, muziek, games en speelgoed.

Als lid van ECI geniet je van interessante voordelen. Zo ontvang je tot 25% korting op de allernieuwste toppers en tot 10% afslag op verschillende boeken, cd's, films en games. Ook een extra getrouwheidskorting bij elke aankoop en uitnodigingen voor avant-premières van voorstellingen zijn enkele van de toffe ledenvoordelen!

Er is één voorwaarde aan dit lidmaatschap verbonden: per kwartaal moet je minstens één artikel van 7,50 euro bestellen. Je kan na aankoop van 6 artikelen je lidmaatschap opzeggen, mits het respecteren van een opzegperiode van 1 maand.

Teken snel in bij ECI, ontvang gratis de Crossfire-trilogie en annuleer je afspraakjes voor de komende maanden, want met deze boeken op je nachtkastje moet alles even wijken!