Ben je op zoek naar literatuur?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over literatuur
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis documentaires tijdens de Documaand bij Humo

Ben jij ook iemand die bij wat slechter weer liefst onder een dekentje kruipt met een interessante documentaire erbij? In maart zijn er zeker en vast nog dagen dat de lente nog ver in zicht is. Daarom presenteert Humo ‘Maart Documaand’! Tijdens de maand maart kijk je als abonnee gratis naar veelbesproken en ijzersterke docu’s.... Lees verder »

Kijk gratis documentaires in maart  »
Actie afgelopen

Gratis e-book bij De Standaard

Lees je graag de krant en ben je een boekenliefhebber? Koop dan zeker De Standaard van zaterdag 29 april en download gratis een literair prijsbeest! Je kan kiezen tussen 5 romans uit de shortlist van de Fintro Literatuurprijs 2017 waaronder ‘Het Smelt’ van Lize Spit en ‘Hoogmoed’ van Richard Hemker. In De Standaard van 29... Lees verder »

Koop De Standaard van zaterdag 29 april en download een gratis e-book »
Actie afgelopen

Crossfire-trilogie gratis bij lidmaatschap ECI

Liep jij net als zoveel vrouwen helemaal wild van de 50 Tinten-trilogie en waren deze drie boeken in een mum van tijd uitgelezen? Dan is de Crossfire-trilogie jou zeker op het lijf geschreven! In dit drieluik van schrijfster Sylvia Day laait de passie hoog op! De kernwoorden ‘intens, duister en sensueel’ die de auteur op... Lees verder »

Schrijf je in bij ECI en lees de Crossfire-trilogie gratis »