Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar Gratis Documentaires?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Documentaires te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Outdoor films

Het lijkt erop dat we deze zomer heel misschien weer door de Duitse bossen of Franse bergen zullen kunnen trekken, maar voor de komende weken wordt het toch nog even binnen zitten. Gelukkig kunnen we wel op een andere manier genieten van de prachtige natuur die deze wereld aanbiedt. Door adembenemende films en series.

Reddit heeft zo juist een lijst van wel 100 gratis outdoor films online gezet. Sommige duren maar 10 minuten, perfect voor een korte pauze. Andere duren een heel stuk langer, perfect voor een filmavond. Hoe dan ook krijgen we urenlang outdoor kijkplezier. De meeste films zijn in het Engels, maar er is vaak Nederlandstalige ondertiteling beschikbaar.

Waar wacht je nog op? Zet de popcorn klaar, vind een comfortabel plekje en geniet maar!

Planet of the humans

Regisseur en documentairemaker Michael Moore kennen we vooral van de films Bowling for Columbine en Fahrenheit 9/11. Dat ook het klimaat hem niet onberoerd laat, zien we in zijn documentaire Planet of the Humans.

De docu van regisseur Jeff Gibbs heeft oog voor de alarmerende staat van moeder aarde, maar durft daarbij ook de nodige kritiek uiten op de manier waarop de strijd voor een beter klimaat tot nu toe gevoerd is.

Wil je deze nieuwe topper van de hand van Michael Moore graag bekijken? Dat kan tijdelijk gratis via zijn YouTube-kanaal.

netflix

Goed nieuws voor alle serie- en filmfanaten, want Netflix pakt uit met een fantastische actie. Je zult het misschien al gemerkt hebben, maar bij verschillende series krijg je de eerste afleveringen gratis.

Bovendien worden sommige series, waaronder Bard of Blood, nu integraal gratis aangeboden bij het populaire streamingsbedrijf. Uren kijkplezier gegarandeerd!

De zomer is definitief verleden tijd, dus maak je op voor een knusse winter voor de buis. Profiteer nu van deze waanzinnige actie.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
humo gratis documentaires

Ben jij ook iemand die bij wat slechter weer liefst onder een dekentje kruipt met een interessante documentaire erbij? In maart zijn er zeker en vast nog dagen dat de lente nog ver in zicht is.

Daarom presenteert Humo ‘Maart Documaand’! Tijdens de maand maart kijk je als abonnee gratis naar veelbesproken en ijzersterke docu’s.

Nog geen abonnee? Activeer dan je account en geniet één maand gratis van humo.be en volgende gratis documentaires:

  • Hollywood aan de Schelde
  • 69 Minutes of 86 Days
  • Ademloos
  • Zie Mij Doen
  • My Scientology Movie
  • Citizenfour

Je zal je niet vervelen tijdens de maand maart dankzij deze spannende documentaires!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!