Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Bekijk gratis de milieudocu van Michael Moore

27/04/2020 Gratis Documentaires, Gratis Producten
Planet of the humans

Regisseur en documentairemaker Michael Moore kennen we vooral van de films Bowling for Columbine en Fahrenheit 9/11. Dat ook het klimaat hem niet onberoerd laat, zien we in zijn documentaire Planet of the Humans.

De docu van regisseur Jeff Gibbs heeft oog voor de alarmerende staat van moeder aarde, maar durft daarbij ook de nodige kritiek uiten op de manier waarop de strijd voor een beter klimaat tot nu toe gevoerd is.

Wil je deze nieuwe topper van de hand van Michael Moore graag bekijken? Dat kan tijdelijk gratis via zijn YouTube-kanaal.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!