Ben je op zoek naar klimaat?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over klimaat
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Spouwmuurisolatie: bespaar tot 40% op je energiefactuur

Een lagere energiefactuur, wie wilt dat nu niet? Spourmuurisolatie is een vorm van isolatie waardoor de warmte in de winter binnen blijft en het in de zomer koeler binnen is. Hierdoor bespaar je wel €600 op je energiefactuur! Vraag nu gratis expertise voor spouwmuurisolatie aan bij Solvari en ontvang gratis advies en uitleg van een erkend... Lees verder »

Bespaar op je energiefactuur  »

Gratis prijsoffertes voor spouwmuurisolatie

Wil jij energiezuinig (ver)bouwen? Dat kan op verschillende manieren, maar één van de meest interessante manieren is nog altijd isoleren. Wist je dat je via spouwmuurisolatie jaarlijks honderden euro’s kan besparen op jouw energiefactuur? Interesse? Vraag nu gratis prijsoffertes aan via Vergelijken Loont. Na een plaatsbezoek maken 2 specialisten een offerte op. Nadien beslis je zelf... Lees verder »

Vraag gratis offertes aan »
Actie afgelopen

Kortingen op elektrische mini-wagen Renault ZOE

Op zoek naar een nieuwe wagen? Ga voor een Renault ZOE. Deze kleine elektrische wagen is ideaal voor milieubewuste mensen! Je kan nu genieten van uitzonderlijke kortingen. Vraag een gratis prijsofferte en desgewenst een gratis testrit en informatiebrochure aan! Alle belangrijkste voordelen op een rijtje: Kies voor 100% groene energie via Lampiris en je krijgt de eerste 10.000... Lees verder »

Profiteer van de kortingen »