Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Een Smartphone voor maar 2 euro!

Aanbieding afgelopen 09/11/2016 Gratis Producten

Smartphones, zo’n leuk speelgoed, maar ze kosten normaal gezien honderden euro’s. Test-Aankoop doet ons een ongelooflijk plezier en pakt weer uit met een spectaculaire stunt!

Zij geven namelijk een Smartphone weg, en het kost je in totaal maar 2 euro!

Het is een echte Smartphone met alle functies: bellen, internet, muziek afspelen, foto’s nemen, filmen, …

Het besturingssysteem is Android, je kan dus alle applicaties van de Google Play Store downloaden, dat zijn duizenden gratis apps!

Hoe kan je van dit aanbod profiteren? Eenvoudig, door een proefabonnement op Test-Aankoop te nemen.

Voor niet meer dan 2 euro (!) ontvang je dan Test-Aankoop 2 maanden in je brievenbus én je ontvangt er als welkomstgeschenk deze geweldige Smartphone bovenop!

Na de proefperiode van 2 maanden beslis je of je het magazine wil blijven ontvangen of niet. En je cadeau dan? Dat mag je gewoon houden!

Het is dus een aanbod zonder risico en zonder verplichtingen. Meer dan 2 euro kost het je niet.

Heb je al een smartphone? Dan is het misschien wel een leuk cadeau voor je tienerzoon, die al 3 telefoons is kwijtgespeeld. Of voor een oudere persoon in de familie, voor wie een normale smartphone te duur is, maar die nu ook kan meegenieten van die moderne technologie!

Ook leuk: je mag de kleur van je Smartphone zelf kiezen. Ga je voor wit, of toch liever blauw?


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

5 reacties op “Een Smartphone voor maar 2 euro!”

  1. Anoniempje schreef:

    Het geschenk word pas na 6-12 weken opgestuurd, waardoor het toch 2 + 9.95 (prijs 1 maand abo) kost.

  2. beste heb over een maand een aankoop 2 maanden op proef besteld en een gsm voor 2 euro in blauw en ik krijg 2 weken later een cameratje opgestuud van jullie,terwijl ik dat niet gevraagd heb maar die gsm voor twee euro,waarom krijg ik die niet opgestuurd ,heb hier voor ingetekend en zou die graag toch ontvangen mvg

    • William schreef:

      Heb jij geluk! Ik kreeg een biergids en ben geheelonthouder! Het abonnement was aan de telefoon in een drukke periode aangepraat door een telewerker en ik dacht dat het cadeau een gsm was, op die manier van werken zullen ze nog dikwijls bot vangen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!