Ben je op zoek naar android?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over android
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Geef je kinderen een gratis spelconsole cadeau

Unigro, een van de grootste onlinewinkels van België, schenkt je een wel heel mooi cadeau: een gratis spelconsole van Gaming Tech! Die krijg je zomaar als geschenk bij een bestelling van eender welk bedrag. Het maakt dus niet uit of je een bestelling van € 5 of € 500 plaatst, met de promocode 879G wordt... Lees verder »

Bestel hier je gratis spelconsole »
Actie afgelopen

Gratis antivirus voor android

Niet alleen je computer of laptop zit boordevol belangrijke documenten en persoonlijke bestanden zoals foto’s, verslagen, excelbestanden,… maar ook je smartphone bevat heel wat informatie die je liever niet kwijt bent. Een goede beveiliging van je smartphone is dan ook geen overbodige luxe. Met 360 Security hebben we een interessante gratis antivrus app voor je... Lees verder »

Download gratis de android antivirus »
Actie afgelopen

Een Smartphone voor maar 2 euro!

Smartphones, zo’n leuk speelgoed, maar ze kosten normaal gezien honderden euro’s. Test-Aankoop doet ons een ongelooflijk plezier en pakt weer uit met een spectaculaire stunt! Zij geven namelijk een Smartphone weg, en het kost je in totaal maar 2 euro! Het is een echte Smartphone met alle functies: bellen, internet, muziek afspelen, foto’s nemen, filmen, … Het besturingssysteem... Lees verder »

Bestel nu je Smartphone voor 2 euro en kies je kleur! »
Actie afgelopen

Gratis Android tablet!

Wow! Wat een prachtige aanbieding hebben we vandaag voor je! Test-Aankoop geeft namelijk een tablet weg als geschenk voor nieuwe leden! Met wifi en touchscreen! Maar dat is nog niet alles… Deze tablet is compatibel met alle Android apps. En die kan je gewoon gratis downloaden via de Google Play store. Er zijn al tienduizenden gratis apps... Lees verder »

Vraag hier je gratis tablet aan! »