Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis lidmaatschap op Tinder voor vegans

22/02/2019 Gratis Diensten, Gratis Producten, Technologie
gratis lidmaatschap dating app

Vind jij het ook altijd lastig om als vegan op restaurant te gaan tijdens je eerste date? Je legt misschien liever niet uit wat je wel of niet kan eten. Dan bestaat er nu de ideale oplossing voor jou!

‘Veganific’ is een nieuwe dating app speciaal voor vegans en vegetariërs. Maak gratis een profiel aan voor 3 maanden. De app werkt zoals Tinder, alleen kom je hier geen vlees- of viseters tegen.

Download dus snel de app want dit gratis lidmaatschap voor 3 maanden geldt enkel voor de eerste 5.000 gebruikers! Momenteel is deze applicatie meer gefocust op Nederland, maar groeit snel in België.

Het enige wat je hoeft te doen om je vegan droomdate tegen te komen, is naar links of rechts swipen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

 • annie de lille schreef:

  iemand heeft zich voorgedaan als lucas 77 jaar architect designer werkte bij pt petrolium. Woondt op 7950 km van mijn in brugge en vraagt geld ,jullie kunnen die persoon bereiken ik niet.Zijn naam en fotos worden misbruikt.dit gebeurde op 3maart denk ik.ik vermoed dat deze persoon in san juan del rio mexico woon

  • Laurens schreef:

   Beste Annie,

   Hiervoor neem je best rechtstreeks contact op met de adverteerder. Gratis.be maakt enkel reclame voor gratis diensten en producten die op de markt beschikbaar zijn.

   Met vriendelijke groeten,

   Het Gratis.be

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!