Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Flesjes Honest thee 375ml 100% terugbetaald

Aanbieding afgelopen 07/11/2019 100% Terugbetaald, Gratis eten
Honest thee en limonade

Ijsthee drinken is al sinds enkele jaren een hype om ons af te koelen op warme dagen of eens iets anders te drinken dan water. Het is verfrissend, gezond en bevat minder cafeïne.

Wil je graag eens ijsthee proberen? Dan kan je de Honest Original Limonade (375ml) en White Tea Peach Rosemary (375ml) ophalen in één van de dichtstbijzijnde winkels. Vind je het toch niet lekker? Niet getreurd, deze flesjes worden 100% terugbetaald.

Je kan deze koude thee in bijna alle winkels kopen, met uitzondering van Colruyt. Koop 2 flesjes tot en met 31 december, ontvang via SMS of WhatsApp je persoonlijke kortingscode en dien je terugbetalingsaanvraag in.Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (7)

 • jan schreef:

  die aktie is voorbij hoor

 • Ruben schreef:

  Krijg de volgende melding:
  Jammer de actie is momenteel niet actief bij hashting test!

 • Stef schreef:

  Worden enkel deze 2 smaken(375ml) terugbetaald of mag je kiezen uit het volledige gamma want de actievoorwaarden heeft het over ‘2 verschillende smaken’ van 330ml.

 • Jos den Os schreef:

  Er staat: tot 31 december… maar de actie is al afgelopen.

 • Vanroy schreef:

  Hoe vraag ik een cashback link aan via Whatsapp?

 • borgers schreef:

  beste wat actie Honest tea betreft was er van in het begin heel duidelijk gecommuniceerd dat het tot 31 december loopt en er geen beperking op zou staan, bv. ‘de eerste 5000 aanvragen’. Ik wil dat vandaag ingeven, 15 november, (heb het gisteren gekocht) en de actie zou al afgelopen zijn.. Dit is vals; gewoon mensen zaken doen kopen. Als ‘gratis.be’ eerlijk zou zijn, zouden ze dit alsnog vergoeden.

  • Kimberly Engels schreef:

   Beste Cathy,

   Dit is niet onze actie. De actie wordt door ons enkel gedeeld, verder zijn wij dus ook afhankelijk van de organisator van deze actie en niet verantwoordelijk voor het offline halen hiervan.
   Wij waren zelf even verrast als jij. Indien je alsnog dit wenst te ontvangen of jouw ongenoegen wenst te uiten kan je contact opnemen met de organisatie van deze cashback actie.
   Hier kan je de link vinden naar hun orginile campagne van honest tea: https://hashting.cash/honestcashback2/HONESTUMM

   Met vriendelijke groeten,

   Het Gratis.be-team

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!