Wil je graag een iPhone kopen voor weinig geld en houdt je graag rekening met het milieu. Of wil je telefoons, tablets of macbooks kopen voor het gehele bedrijf? Dan is dit perfect voor jou. Wij vertellen je er graag meer over!

Betekenis refurbished

Maar wat betekent refurbished nu precies? Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Deze producten zijn vaak afkomstig van het bedrijfsleven of restvoorraden. Zo zijn er vaak tablets, laptops en smartphones die nauwelijks gebruikt worden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Je verlengt de levensduur van een apparaat en zorgt voor een groenere wereld. Door te kiezen voor een refurbished iPhone zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Zo help je ook het milieu een handje mee.

Refurbished iPhone

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar budget iPhone met een groot beeldscherm? En wil je graag gebruik maken van een FaceID, om al je documenten veilig goed op te slaan op je iPhone. Dan is de refurbished iPhone X ideaal voor jou. Een iPhone X heeft een FaceID om je iPhone te kunnen ontgrendelen met je gezicht. Daarnaast heeft deze iPhone een 5,7 inch beeldscherm. Zo kun je op je gemak je favoriete serie of film op je iPhone bekijken. Daarnaast is er een refurbished iPhone X voor elk portemonnee. Een refurbished iPhone X is namelijk goedkoper dan een nieuwe iPhone X in de winkel. Dit is zeker een uitkomst als je wilt besparen op een iPhone!

Refurbished webshop

Bij een officiële refurbished webshop staat duurzaamheid centraal. Daarnaast biedt een refurbished webshop voordelige en kwalitatieve producten aan. Dit betekent dat een refurbished product niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Bij Refurbished.be worden elektronische producten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Zo heb je altijd een goed werkend product en kun je jarenlang verder met jouw favoriete iPhone.