Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis 10 glazen Jupiler voor jarigen

06/04/2020 Gratis Producten
10 gratis glazen Jupiler

Moet je noodgedwongen je verjaardag in quarantaine vieren? Echt leuk kan je dat niet noemen… Jupiler heeft alvast een leuk extraatje voor jou!

Stel je verjaardag uit naar een latere datum en krijg 10 glazen Jupiler of Jupiler 0,0% cadeau in je favoriete café. Zo kan je – zij het uitgesteld – toch nog klinken en vieren met je familie en vrienden en je steunt er meteen ook de horeca mee.

Opgelet, deze actie is alleen geldig voor mensen die jarig zijn tussen 1 maart en 30 april en je moet 18 jaar of ouder zijn. Inschrijven kan tot en met 31/05/2020 en jouw tegoed voor 10 biertjes is 9 maanden geldig vanaf de datum van ontvangst.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!