Ben je op zoek naar café?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over café
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis Pepsi Max

Om de heropening van de horecazaken te vieren, betaalt PepsiCo de eerste 20.000 deelnemers 1 Pepsi Max van 20 cl terug. Wat je moet voor de terugbetaling? Scan de QR code op bovenstaande foto of SMS “PEPSIMAIL-NL” naar 0460/213.580. Surf vervolgens naar de website in de ontvangen link, zoek jouw favoriete Pepsi horeca outlet en... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Nescafé Gold Origins Colombia en Sumatra stalen

Laat het verse aroma van een koffie ’s ochtends die glimlach op jouw gezicht verschijnen? Jij kan die lach nu de hele dag bewaren. Vraag nu gratis 2 Nescafé Gold Origins stalen aan! Nescafé Gold Origins Colombia en Sumatra is een gebrande Arabische koffies die je zintuigen op verschillende manieren kunnen prikkelen met hun zachte en fruitige smaak. Je... Lees verder »

Ontvang je gratis koffie »
Actie afgelopen

Gratis Tournée Générale van Omer!

Traditiegetrouw doorkruist Omer ook dit jaar het hele land voor een heuse tournée générale. Met een authentieke bierwagen voortgetrokken door twee Shirepaarden stoppen ze wekelijks bij een Belgische of Nederlandse stad. In een vijftal horecazaken zal iedereen getrakteerd worden op een gratis Omer Traditional Blond. Drie dagen voor elke tournée vind je op de facebookpagina... Lees verder »

Check de lijst met de deelnemende horecazaken »
Actie afgelopen

Gratis Keizer Karel bier

Tijdens de eerste helft van juni kan je in een aantal Belgische cafés terecht voor een gratis biertje van Keizer Karel. Beantwoord de vraag op de website (antwoord: “Espace”), en je krijgt toegang tot een lijst van alle cafés die aan de actie deelnemen. Ben je onder de 35 jaar, moet je wel een puzzel oplossen... Lees verder »

 »