Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis bier bij het Nieuwsblad aan de kust

08/08/2019 Gratis bij aankoop, Gratis eten, Levensmiddelen/Voedingswaren
gratis bier flesje bij aankoop nieuwblad aan de kust

Wij als Belgen zijn verzot op een pintje. Zeker wanneer het gratis is.

Haast je naar de Belgische kust, want hier krijg je bij aankoop van het Nieuwsblad een gratis flesje bier.  De actie is geldig voor 10 weken tot 03/09/19, met iedere week een ander flesje bier van verschillende brouwers.
Zo kan je elke week kennis maken met een nieuw biertje, zonder hiervoor te moeten betalen.

Haast je naar één van de deelnemende verkooppunten aan de Belgische kust om je gratis biertje te scoren. Schol!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (2)

 • Jean schreef:

  Vandaag 02 september geen gratis biertje gekregen bij aankoop het nieuwsblad. Nochtans vermelden jullie dat de actie tot 03 september duurt. De krantenverkoper beweert dat de actie is gestopt op 01 september en dus geen gratis bier meer.
  Ik koop sedert jaren, het nieuwsblad maar omdat deze actie nu eerder is gestopt wat ik een vorm van ….. beschouw stap ik vanaf morgen over naar het laatste nieuws.

  • Kimberly Engels schreef:

   Beste Jean,

   Wat vervelend om te horen dat je geen biertje meer hebt meegekregen gisteren. Echter staat er in de algemene voorwaarden ‘zolang de voorraad strekt’. Het is dus perfect mogelijk dat de voorraad reeds was uitgeput en men jou geen biertje meer kon geven conform de algemene voorwaarden. Voor klachten neem je best contact op met het Nieuwsblad.

   Mvg
   Het Gratis.be-team

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!