Ben je op zoek naar knokke?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over knokke
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Breng een volle vuilzak zwerfvuil mee en krijg gratis limonade

Zwerfvuil op het strand, dat vindt niemand leuk. De eigenaar van strandbar Pura Vida in Knokke vond een leuke oplossing! Voor elke zak zwerfvuil krijg je een gratis limonade. Dit kon verwezenlijkt worden door een samenwerking tussen de bar en limonadeproducent Bionina. Afval in de natuur, langs de weg of op het strand, het fenomeen... Lees verder »

Ontvang een gratis limonade  »
Actie afgelopen

Trakteer je kinderen gratis op een Beestige Brunch

Zijn jouw kinderen ook wild van de natuur? Trakteer ze dan op 30 oktober op een Beestige Brunch bij natuurpark Het Zwin in Knokke. Jouw kinderen (tussen 6 en 12 jaar) zullen getrakteerd worden op een lekkere en gezonde Beestige Brunch, waarna ze op ondekkingstocht zullen gaan door Het Zwin. Ten slotte zullen ze zich kunnen... Lees verder »

Boek hier je vakantieverblijf en krijg Plopsalandtickets gratis »
Actie afgelopen

Gratis watersport voor inwoners van Knokke-Heist

Inwoners van de Knokke-Heist kunnen gratis wakeboarden of waterskiën gedurende het weekend van 30 juni en 1 juli. Wetsuits, zwemvesten, waterskies en wakeboards zijn gratis ter beschikking, je hebt enkel zwemgerief en handdoek nodig. Belangrijkste is kunnen zwemmen, een minimum leeftijd van 12 jaar is vereist. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze watersporten. Schrijf je snel in,... Lees verder »

 »