Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis bloemetje bij JBC en Torfs

15/05/2020 Gratis bij aankoop, Gratis Producten
Bloemetje

Twee maanden na de echte Dag voor de Zorg, vandaag 15 mei 2020, willen JBC en Torfs deze dag nog eens extra herbeleven. Ze willen écht iedereen die zorgt voor elkaar bedanken en dat doen ze met een gratis bloemetje.

Dus, zorg jij voor je kinderen, breng jij verse soep naar je buurvrouw, werk je in een verzorgingstehuis of ziekenhuis of zorg jij er misschien wel voor dat er voldoende voorraad in de winkels is? Spring dan op vrijdag 15 mei of zaterdag 16 mei zeker even binnen in een winkel van Torfs of JBC in jouw buurt voor een gratis bloemetje.

In de winkel kan je meteen ook profiteren van interessante mid season sales. De bloemetjes worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!