Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis brochure over investeren in Radisson Luik

14/06/2020 Financieel, Gratis Diensten
radisson luik

Luik wordt in recente jaren overspoeld door buitenlandse expats. De vraag ligt hoog, dus waarom niet investeren in het 4-sterrenhotel Radisson met verhuurgarantie in hartje Luik?

Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar potentiële huurders, dat doet Radisson voor jou. Ook het onderhoud nemen zij voor zich. Daarnaast heb je zelfs de mogelijkheid om een deel van BTW op je aankoop terug te vorderen. Niets dan voordelen dus!

Interesse? Vraag dan vrijblijvend je gratis brochure aan bij Bricks & Leisure. Informeer je over hotelvastgoed en ontdek alle voordelen die hieraan verbonden zijn!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!