Ben je op zoek naar hotelkamer?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over hotelkamer
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Haal het beste uit je spaargeld met beleggen te Brussel

Wil jij het meeste uit je spaargeld halen? Een kleinschalige belegging in de hoofdstad van Europa kan je hierbij helpen. Grijp nu je kans met het volgende nieuwbouwproject. Theatre 41 is een betaalbaar appartementencomplex op de centrale toplocatie Place Sainte-Catherine te Brussel. Dankzij deze locatie, liggen alle benodigdheden op wandelafstand en kan er een hoge... Lees verder »

Ontdek gratis je mogelijke opbrengst »

Ontdek gratis je rendement bij een investering te Ibis Gent

Investeren zonder teveel moeite en met direct rendement? Het kan bij Ibis hotel te Gent. Het historische gezellige Gent zorgt voor een 90% bezettingsrendement van jouw hotelkamer, daarbovenop is het fiscaal heel gunstig en betaalbaar! Als volle eigenaar van jouw eigen hotelkamer kan je een hoog rendement behalen met zorgeloos beheer! Ontvang nu gratis informatie... Lees verder »

Ontdek je rendement »

Gratis € 38 tegoed voor je eerste boeking bij Airbnb

Waarschijnlijk ken je Airbnb wel al, want dit bedrijf geeft momenteel de hotelsector het nakijken. Bij Airbnb kan je namelijk een kamer of zelfs een volledig appartement/huis huren van een particuliere eigenaar, meestal goedkoper dan een hotel! Daarnaast is het leuke aan een Airbnb dat je tussen de locals zit, niet in een hotel met allemaal... Lees verder »

Maak je gratis Airbnb account aan en ontvang € 38 »
Actie afgelopen

Gratis informatiepakket over investeringen in hotelkamers

Wist je dat het klassieke spaarboekje amper nog iets opbrengt? Investeer daarom in een hotelkamer en geniet van doorlopende huurinkomsten. Vraag vandaag nog je gratis informatiepakket aan en ontdek hoeveel een hotelinvestering bij Radisson Luik je opbrengt. Een professionele verhuurservice staat in voor het onderhoud en de uitbating van je kamer. Zo ben je steeds... Lees verder »

Vraag hier je gratis brochure aan »
Actie afgelopen

Gratis informatiepakket over luxe verblijven in de Ardennen

Het klassieke spaarboekje brengt amper nog iets op en de beurs is wispelturiger dan ooit. Geen wonder dat vastgoed nog steeds de meest veilige belegging van het moment is. Vooral investeren in hotelvastgoed zit momenteel in de lift. Bestel vandaag nog je gratis adviesgids van Bricks & Leisure en ontdek hoeveel een hotelkamer van Mercure... Lees verder »

Vraag je adviesgids aan »
Actie afgelopen

Ontvang gratis advies over investeren in hotelvastgoed

Investeren in hotelvastgoed zit tegenwoordig in de lift. Het is een nieuwe vorm van beleggen waarmee je jezelf verzekert van een doorlopend passief inkomen. Een ideaal appeltje voor de dorst, toch? Word nu mede-eigenaar van een hotelkamer bij Ibis Styles Brussels Airport en geniet van een aanvullend inkomen op je pensioen. Waarom investeren in een hotelkamer van Ibis een goed idee... Lees verder »

Vraag vrijblijvend gratis advies aan  »