Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Disneyland verblijf + TGV voor kinderen tot 11 jaar

Aanbieding afgelopen 24/01/2013 Gratis bij aankoop

Disneyland winterOpgelet: deze aanbieding loopt binnenkort af, profiteer nu!

Disneyland Paris viert zijn 20ste verjaardag!

De nieuwe avondshow, met waterprojectie en vuurwerk, is spectaculair, grappig en ontroerend. je zou hem echt eens gezien moeten hebben!

Je kan deze maand dan ook gebruik maken van enkele héél goeie promoties. Als je vóór 31 januari een verblijf boekt, betaal je als volwassene een bedrag vanaf slechts 89 euro per persoon en per dag voor hotel + toegang tot de parken.

Maar wat nog voordeliger is: je kinderen tot en met 11 jaar verblijven gratis en reizen bovendien ook gratis naar Disneyland Paris met de TGV!

Door in een Disney Hotel te slapen, mag je 2u vroeger binnen dan alle andere bezoekers. En als extraatje krijg je de Fastpass-service waardoor je aan enkele populaire attracties minder lang zal moeten aanschuiven.

Deze aanbieding geldt voor aankomsten tussen 6 januari en 27 maart 2013, dus ook tijdens de krokusvakantie (9 februari tot 17 februari).


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!