Ben je op zoek naar disneyland?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over disneyland
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Beleef een magische kerst in Disneyland Paris!

Op het einde van het jaar komt de magie van Disneyland Paris helemaal tot leven! Gezelliger kan echt niet! Disneyland verandert gaandeweg in een magisch kerstlandschap, waarbij een laagje sneeuw en kerstbomen absoluut niet mogen ontbreken. Wil je de sfeer van Kerstmis graag eens ter plaatse opsnuiven? Profiteer dan nu van de magische kerstaanbieding! Afhankelijk van... Lees verder »

Profiteer van de magische kerstaanbieding »
Actie afgelopen

Stuntverkoop bij Disneyland Paris met kortingen tot -45%!

In oktober en november staat alles in Disneyland Paris uiteraard in het teken van Halloween! En jij kan mee genieten van dit unieke spektakel mét huiveringwekkende kortingen! Tijdens de Stuntverkoop betaal je tot 45% minder op je toegang en verblijf in Disneyland Paris. En dan zouden we haast nog vergeten dat kinderen tot en met... Lees verder »

Profiteer nu van de grote Stuntverkoop bij Disneyland Paris »
Actie afgelopen

Magische aanbiedingen tot -30% bij Disneyland Paris!

Bij de magie die Disneyland Paris ons te bieden heeft, horen uiteraard ook magische aanbiedingen! Profiteer er nu van kortingen tot -30%! Mickey Mouse en zijn vriendjes zijn in opperbeste stemming en staan al te popelen om jou en je familie met open armen te ontvangen. Tijdens de zomervakantie krijgen ze het gezelschap van Anna, Elsa, Olaf... Lees verder »

Sla je slag tijdens de magische aanbiedingen van Disneyland Paris »
Actie afgelopen

Enkel deze week: tot 50% korting bij Disneyland Paris + kinderen tot 12 jaar GRATIS!

Je kan momenteel een verblijf in Disneyland Paris boeken met een geweldige korting! -50% voor verblijven van 4 dagen / 3 nachten -45% voor verblijven van 3 dagen / 2 nachten -40% voor verblijven van 2 dagen / 1 nacht Ontbijt is inbegrepen. Toegangstickets voor de 2 parken ook. Je mag bovendien dankzij de Extra... Lees verder »

Bekijk de prijzen en beschikbare aankomstdata »
Actie afgelopen

1 dag gratis Disneyland Paris én kinderen tot 11 jaar gratis

Disneyland Paris is een magische bestemming, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Het is lente in Disneyland Paris! Reserveer snel je verblijf en geniet van kleurrijke shows en happenings en vergeet natuurlijk niet weg te dromen tijdens Disney Dreams! Boek voor 24 april en je krijgt 1 dag gratis als je een verblijf reserveert in... Lees verder »

Bekijk de Disneyland Paris promotie »