Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

1 dag gratis Disneyland Paris én kinderen tot 11 jaar gratis

Aanbieding afgelopen 14/03/2014 Geld besparen, Gratis bij aankoop

Disneyland Paris is een magische bestemming, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Het is lente in Disneyland Paris! Reserveer snel je verblijf en geniet van kleurrijke shows en happenings en vergeet natuurlijk niet weg te dromen tijdens Disney Dreams!

Boek voor 24 april en je krijgt 1 dag gratis als je een verblijf reserveert in een Disney Hotel! Bovendien zijn het verblijf en toegang voor kinderen tot 11 jaar sowieso volledig gratis.

Wist je trouwens dat je bij elk verblijf in een Disney Hotel geniet van de Extra magische uren en gratis gebruik van de Fast Pass. Met de FastPass zal je aan enkele attracties minder lang moeten aanschuiven, terwijl de extra magische uren je toelaten om het park maar liefst 2 uur voor de normale openingstijd te ontdekken!

En, ook niet onbelangrijk: deze kortingen zijn eveneens geldig tijdens de schoolvakanties!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen