Ben je op zoek naar parijs?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over parijs
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

50% korting op postzegelvel Lady Diana + win de "Gouden Roos"

Lady Diana wordt bijna 25 jaar na haar dood nog wereldwijd geliefd. Om haar 60e verjaardag te vieren krijg je tijdelijk 50% korting op postzegelvel ”Lady Diana of England 60th Anniversary 1961-2021”. De geliefde Engelse prinses overleed op 31 augustus 1997 als gevolg van een auto-ongeluk. Het prachtige en officiële postzegelvel met alle 8 nieuwste postzegels is... Lees verder »

Geniet van deze tijdelijke actie »

Gratis prijsberekening van je vastgoedinvestering in Parijs

Ben je op zoek naar een investering? Eentje die je maandelijks een extra zakcentje kan opleveren? Dan is investeren in een hotelsuite bij het populaire Disneyland Parijs misschien wel iets voor jou. Investeer nu in een hotelsuite van Holiday Inn Express vlak bij het pretpark. Vraag de gratis informatiebrochure aan en ontdek welke voordelen je investering biedt!... Lees verder »

Vraag je gratis prijsofferte aan »
Actie afgelopen

Boek een goedkoop weekendje weg voor valentijn

Bij Travelbird staat de romantiek voor de deur! Speciaal voor valentijn maakten ze een selectie van hun beste aanbiedingen voor koppeltjes. In totaal werden er 27 aanbiedingen weerhouden. Wedden dat er zeker eentje tussenzit die jou kan overtuigen? Wat dacht je van een driedaags wellnessarrangement in Oostende, de Koningin der Badsteden? Voor een romantische citytrip... Lees verder »

Profiteer van de valentijnsaanbiedingen van Travelbird »
Actie afgelopen

Enkel deze week: tot 50% korting bij Disneyland Paris + kinderen tot 12 jaar GRATIS!

Je kan momenteel een verblijf in Disneyland Paris boeken met een geweldige korting! -50% voor verblijven van 4 dagen / 3 nachten -45% voor verblijven van 3 dagen / 2 nachten -40% voor verblijven van 2 dagen / 1 nacht Ontbijt is inbegrepen. Toegangstickets voor de 2 parken ook. Je mag bovendien dankzij de Extra... Lees verder »

Bekijk de prijzen en beschikbare aankomstdata »
Actie afgelopen

1 dag gratis Disneyland Paris én kinderen tot 11 jaar gratis

Disneyland Paris is een magische bestemming, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Het is lente in Disneyland Paris! Reserveer snel je verblijf en geniet van kleurrijke shows en happenings en vergeet natuurlijk niet weg te dromen tijdens Disney Dreams! Boek voor 24 april en je krijgt 1 dag gratis als je een verblijf reserveert in... Lees verder »

Bekijk de Disneyland Paris promotie »