Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Grote Stuntverkoop bij Disneyland Paris!

Aanbieding afgelopen 28/04/2015 Kortingen

Vermijd de drukte van het hoogseizoen in Disneyland Paris en doe je voordeel met de unieke Stuntverkoopprijzen! Enkel deze week!

Boek voor 5 mei om 23:59 je verblijf in een Disney hotel met aankomst in mei, juni of begin juli en je spaart heel wat euro’s uit! Goed voor een leuk souvenir in het park.

We blijven doorgaan met acties en kortingen, want voor kinderen tot en met 11 jaar is zowel het verblijf als het vervoer volledig GRATIS!

Naast het ontbijt en de toegangstickets voor beide parken zijn ook de extra magische uren en de Fast Pass inbegrepen.

Met de Fast Pass moet je aan enkele attracties minder lang aanschuiven, terwijl de extra magische uren je 2 uur voor de normale openingstijd reeds toegang tot het park verschaffen.

Bekijk dus nu de gunstige tarieven: afhankelijk van het aantal nachten dat je er verblijft én het hotel dat je kiest, krijg je grote korting op je verblijf. Hoeveel korting precies? Dat mogen we hier niet verklappen, daarvoor moet je doorklikken naar de website van Disneyland Paris…


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen