Ben je op zoek naar disney?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over disney
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

5 streaming abonnementen voor de ultieme thuisbioscoop

Bioscopen zijn dicht of laten maar een beperkt aantal filmliefhebbers toe, grote blockbusters, zoals de nieuwe James Bond film, worden uitgesteld. De gevolgen van de coronacrisis zijn enorm voor de bioscoopsector. De grote streamingdiensten profiteren hiervan waardoor wij naar hartenlust films kunnen kijken en series kunnen bingen. Naast goeie content, heb je natuurlijk ook een... Lees verder »

Kijk je favoriete films en series online »
Actie afgelopen

Maxi Toys geeft 2de verkleedkostuum aan halve prijs

Carnaval komt eraan en dan willen je kinderen hun schoolkameraden en vriendjes verrassen met een superleuk verkleedkostuum. Maxi Toys zorgt ervoor dat je je niet blauw betaalt aan een kostuum dat misschien maar een paar keer gedragen zal worden. Op de webshop van de speelgoedwinkel krijg je nu het tweede kostuum aan 50% korting. De... Lees verder »

Bestel een leuk carnavalskostuum online »
Actie afgelopen

Gratis Disney activiteitenbundel

Is het weer zo’n regenachtige vakantiedag en heb je geen inspiratie meer om je kids te entertainen? Dan hebben we een leuke oplossing voor jou én je kids! Op onderstaande link kan je namelijk gratis een Disney activiteitenbundel downloaden. Laat je kinderen zich uitleven met de verschillende kleurplaten, spelletjes of het leuke dominospel dat ze... Lees verder »

Download de gratis activiteitenbundel van Disney »
Actie afgelopen

Beleef een magische kerst in Disneyland Paris!

Op het einde van het jaar komt de magie van Disneyland Paris helemaal tot leven! Gezelliger kan echt niet! Disneyland verandert gaandeweg in een magisch kerstlandschap, waarbij een laagje sneeuw en kerstbomen absoluut niet mogen ontbreken. Wil je de sfeer van Kerstmis graag eens ter plaatse opsnuiven? Profiteer dan nu van de magische kerstaanbieding! Afhankelijk van... Lees verder »

Profiteer van de magische kerstaanbieding »
Actie afgelopen

Stuntverkoop bij Disneyland Paris met kortingen tot -45%!

In oktober en november staat alles in Disneyland Paris uiteraard in het teken van Halloween! En jij kan mee genieten van dit unieke spektakel mét huiveringwekkende kortingen! Tijdens de Stuntverkoop betaal je tot 45% minder op je toegang en verblijf in Disneyland Paris. En dan zouden we haast nog vergeten dat kinderen tot en met... Lees verder »

Profiteer nu van de grote Stuntverkoop bij Disneyland Paris »