Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Disney?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met disney te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

gratis stressbal

Bij Large heb je een ruime keuze aan alternatieve kledij & spullen. Bovendien vind je er allerlei items in het thema van films en games zoals Harry Potter, Disney, Star Wars en Captain America!

Shop nu eender welk item in de webshop voor een bedrag van minstens € 30 en krijg er een gratis stressbal bij. Leuk als cadeau of om je zelf uit te leven wanneer het (weer) eens tegenzit op het werk!

De actie is geldig t.e.m. 28 januari 2019. Shop online, ga door naar winkelwagen en voer de kortingscode NOSTRESS toe. Opgelet, om de stressbal te krijgen moet je de Backstage club lid zijn. Zorg dus dat je eerste een account aanmaakt bij Large.

Ben jij (een tikkeltje) alternatief of op zoek naar verkleedkledij? Dan vind je zeker en vast wel een leuk item bij Large. En die stressbal krijg je er zomaar bij. Veel shopplezier!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
carnaval kostuum 2de halve prijs Maxi Toys

Carnaval komt eraan en dan willen je kinderen hun schoolkameraden en vriendjes verrassen met een superleuk verkleedkostuum.

Maxi Toys zorgt ervoor dat je je niet blauw betaalt aan een kostuum dat misschien maar een paar keer gedragen zal worden.

Op de webshop van de speelgoedwinkel krijg je nu het tweede kostuum aan 50% korting. De actie is geldig vanaf 29 januari t.e.m. 18 februari 2018 op verkleedkledij van Cosplay en Rubies.

Zo vermommen jouw koters zich als herkenbare en coole, mooie of schattige personages uit de Avengers, Star Wars, Disney of Spiderman!

Je kids zullen hun vriendjes verbaasd doen staan van hun outfit en met een stralende lach thuiskomen terwijl jij bespaart op een noodzakelijke kost. Schenk ze een onvergetelijk carnavalsfeest!

Opgelet: de korting geldt op het goedkoopste kostuum.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Disneyland Paris wordt 25 jaar en om dat te vieren kan je genieten van fantastische aanbiedingen.

Indien je boekt vóór 10 mei krijg je een korting tot -35% op je verblijf en € 100 cadeau! Deze cadeaukaart kan je gebruiken in de boetieks en restaurants van de Disney Parken en in World of Disney in Disney Village.

Vanaf 26 maart sprankelt Disneyland nog meer dan anders en zijn er vele nieuwe shows en parades. Zo kan je je bijvoorbeeld helemaal laten meeslepen in de spectaculaire show Disney Illuminations. Klassieke sprookjes en Disney-verhalen komen hier helemaal tot leven met vuurwerk, lichtprojecties en speciale effecten.

Het ideale moment om te boeken als je het ons vraagt!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Gratis Disney activiteitenbundel

Aanbieding afgelopen 17/07/2016 Gratis Producten

Is het weer zo’n regenachtige vakantiedag en heb je geen inspiratie meer om je kids te entertainen?

Dan hebben we een leuke oplossing voor jou én je kids!

Op onderstaande link kan je namelijk gratis een Disney activiteitenbundel downloaden.

Laat je kinderen zich uitleven met de verschillende kleurplaten, spelletjes of het leuke dominospel dat ze zelf nog kunnen uitknippen!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Je hoeft niet altijd en overal en tegen iedereen ja te zeggen, maar tegen de nieuwe spectaculaire aanbiedingen van Disneyland Paris kan je maar beter wel ja zeggen!

Tijdens de Yes-dagen ontvang je kortingen tot -30% op je verblijf én zijn zowel de tickets als het verblijf gratis voor kinderen tot en met 11 jaar!

De aanbieding is geldig voor aankomsten tot en met eind april en loopt nog tot 16 februari.

Nog niet helemaal overtuigd? Wat dacht je dan van de gratis Fast Pass en de extra magische uren?

Met de Fast Pass moet je aan enkele attracties minder lang aanschuiven, terwijl de extra magische uren je 2 uur voor de normale openingstijd reeds toegang tot het park verschaffen.

Boek nu en laat je samen met je kinderen betoveren door de wondere wereld van Mickey Mouse en zijn vrienden.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Mickey Mouse heeft de zandloper zopas weer omgedraaid! Weet je wat dit wilt zeggen?

Dat je je moet haasten vooraleer de Stuntverkoop is afgelopen. Op 14 december om middernacht loopt deze topaanbieding af.

Een verblijf van 2 dagen levert je al een mooie korting van 35% op! Maar om er zeker van te zijn dat je ieder hoekje in Disneyland gezien hebt, moet je er gewoon 3 of 4 dagen rondlopen.

Het levert je zowaar een nog interessantere korting op! Wat dacht je van 40 of 45% korting? Mooi meegenomen toch! En zo heb je meteen een ideaal cadeau om onder de kerstboom te leggen.

Ontbijt is inbegrepen, net zoals de toegangstickets voor beide parken. En met de Extra Magische Uren mag je het park 2 uur vroeger betreden!

En last but not least: verblijf en toegang zijn helemaal GRATIS voor kinderen tot en met 11 jaar!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Op het einde van het jaar komt de magie van Disneyland Paris helemaal tot leven!

Gezelliger kan echt niet! Disneyland verandert gaandeweg in een magisch kerstlandschap, waarbij een laagje sneeuw en kerstbomen absoluut niet mogen ontbreken.

Wil je de sfeer van Kerstmis graag eens ter plaatse opsnuiven? Profiteer dan nu van de magische kerstaanbieding!

Afhankelijk van het aantal nachten dat je in Disneyland Paris verblijft, krijg je tot 1 dag én 1 nacht gratis!

Boek voor 1 december 2015 en vergeet niet dat kinderen tot 11 jaar sowieso gratis verblijven, zolang er 1 betalende volwassene meegaat richting Parijs!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

In oktober en november staat alles in Disneyland Paris uiteraard in het teken van Halloween!

En jij kan mee genieten van dit unieke spektakel mét huiveringwekkende kortingen!

Tijdens de Stuntverkoop betaal je tot 45% minder op je toegang en verblijf in Disneyland Paris.

En dan zouden we haast nog vergeten dat kinderen tot en met 11 jaar volledig gratis zijn!

Ook mag je twee uur vroeger in het park dan de overige bezoekers én moet je dankzij de FastPass minder lang aanschuiven bij de meest populaire attracties.

Snel zijn is wel de boodschap! De zandloper loopt onherroepelijk door tot 7 oktober om middernacht.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Laat jij je net als ons helemaal meeslepen door de wondere wereld van Disney?

Dan heb jij in de loop der jaren misschien wel een favoriete Disney figuur uitgekozen?

Met deze leuke quiz kom jij te weten welk Disney karakter het best bij jou past en zie je meteen of jouw keuze overeenstemt.

En je kan er nog een leuke prijs mee winnen ook! We geven willekeurig verschillende filmtickets van Kinepolis weg.

Doorloop de 10 ABC-vragen en stuur een mailtje naar [email protected] met vermelding van jouw Disney karakter én jouw gegevens.

Als onze onschuldige hand jou uit de inzendingen haalt, win je een duoticket van Kinepolis. De winnaars worden eind september bekendgemaakt.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Het is tijd om nog eens naar Disneyland Paris te gaan!

Beslis voor 17 juli en boek je verblijf in een Disney hotel + toegang tot de 2 parken (Disneyland Paris en Walt Disney Studios) een pak goedkoper.

Alle voordelen van verblijf in een Disneyland hotel nog eens op een rijtje:
Ontbijt is inbegrepen. Toegangstickets voor de 2 parken zijn inbegrepen.
Je mag ook 2 uur vroeger binnen dan alle andere bezoekers.
Je maakt gratis gebruik van de Fastpass, minder lang wachten aan attracties!

Bovendien is het verblijf GRATIS voor kinderen tot en met 6 jaar.

Maar je moet snel beslissen!
De aanbieding is slechts geldig tot 16 juli om 23:59.

Ontdek de magie die Disneyland Paris te bieden heeft.

Geldig tot 16 juli om 23:59.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Bij de magie die Disneyland Paris ons te bieden heeft, horen uiteraard ook magische aanbiedingen! Profiteer er nu van kortingen tot -30%!

Mickey Mouse en zijn vriendjes zijn in opperbeste stemming en staan al te popelen om jou en je familie met open armen te ontvangen.

Tijdens de zomervakantie krijgen ze het gezelschap van Anna, Elsa, Olaf en co die tijdens Frozen Summer Fun het beste van zichzelf geven.

Als je voor 9 juli je verblijf in een Disney hotel reserveert, ontvang je een mooie korting die kan oplopen tot 30%! Daarnaast is verblijf én toegang tot het park volledig gratis voor kinderen tot en met 6 jaar.

Ook geniet je bij elk verblijf in een Disney Hotel van de extra magische uren én mag je gratis gebruik maken van de Fast Pass. Hiermee moet je aan enkele attracties minder lang aanschuiven.

De extra magische uren laten je dan weer toe het park 2 uur voor de normale openingstijd te ontdekken! Alleen maar voordelen dus.

We zouden het haast vergeten, maar deze promoties zijn eveneens geldig tijdens de schoolvakanties!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Grote Stuntverkoop bij Disneyland Paris!

Aanbieding afgelopen 28/04/2015 Kortingen

Vermijd de drukte van het hoogseizoen in Disneyland Paris en doe je voordeel met de unieke Stuntverkoopprijzen! Enkel deze week!

Boek voor 5 mei om 23:59 je verblijf in een Disney hotel met aankomst in mei, juni of begin juli en je spaart heel wat euro’s uit! Goed voor een leuk souvenir in het park.

We blijven doorgaan met acties en kortingen, want voor kinderen tot en met 11 jaar is zowel het verblijf als het vervoer volledig GRATIS!

Naast het ontbijt en de toegangstickets voor beide parken zijn ook de extra magische uren en de Fast Pass inbegrepen.

Met de Fast Pass moet je aan enkele attracties minder lang aanschuiven, terwijl de extra magische uren je 2 uur voor de normale openingstijd reeds toegang tot het park verschaffen.

Bekijk dus nu de gunstige tarieven: afhankelijk van het aantal nachten dat je er verblijft én het hotel dat je kiest, krijg je grote korting op je verblijf. Hoeveel korting precies? Dat mogen we hier niet verklappen, daarvoor moet je doorklikken naar de website van Disneyland Paris…

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Je hebt nog tot 24 februari middernacht de tijd om te profiteren van de stuntverkoop met tot kortingen die oplopen tot -50%. Wacht niet tot de Mickey-zandloper op de website van Disneyland Paris volledig is doorgelopen!

Om al het moois dat Disneyland Paris je te bieden heeft te ontdekken, raden we je zeker aan 3 nachten naar Parijs te gaan. Het levert tijdens de Stuntverkoop meteen de grootste korting op. Je verblijf is dan aan halve prijs!

Vind je 1 of 2 nachten toch voldoende, dan bedraagt de korting bij Disneyland Paris respectievelijk 40 of 45%, zeker ook de moeite als je het ons vraagt!

En zoals we in de titel al vermeldden, verblijf en toegang zijn volledig GRATIS voor kinderen tot en met 11 jaar!

Naast het ontbijt en de toegangstickets voor beide parken zijn ook de extra magische uren en de Fast Pass inbegrepen.

Met de Fast Pass moet je aan enkele attracties minder lang aanschuiven, terwijl de extra magische uren je 2 uur voor de normale openingstijd reeds toegang tot het park verschaffen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

De klok tikt langzaam weg bij Disneyland Paris… Je hebt nog tot 15 december middernacht de tijd om te profiteren van de stuntverkoop!

Hoe langer je verblijft in januari / februari, hoe groter je korting! Een verblijf van 2 dagen levert je al een mooie korting van 40% op.

Twee dagen zijn misschien toch net te kort om al het moois er te ontdekken. Ga daarom voor respectievelijk 3 of 4 dagen naar Disneyland Paris en betaal 45 of 50% minder!

Misschien een leuk cadeau voor onder de kerstboom?

Ontbijt is inbegrepen, net zoals de toegangstickets voor beide parken. Ook mooi meegenomen zijn de Extra Magische Uren waardoor je 2 uur vroeger het park mag betreden!

En last but not least: verblijf en toegang zijn helemaal GRATIS voor kinderen tot en met 11 jaar!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Disney Halloween

Je kan momenteel een verblijf in Disneyland Paris boeken met een geweldige korting!

-50% voor verblijven van 4 dagen / 3 nachten
-45% voor verblijven van 3 dagen / 2 nachten
-40% voor verblijven van 2 dagen / 1 nacht

Ontbijt is inbegrepen. Toegangstickets voor de 2 parken ook. Je mag bovendien dankzij de Extra Magische Uren 2 uur vroeger binnen dan alle andere bezoekers.

En het allerbeste: verblijf en toegang is volledig GRATIS voor kinderen tot en met 11 jaar. 1 betalende volwassene per kamer is voldoende!

Maar je moet snel beslissen! De aanbieding is slechts geldig tot 6 oktober om 23:59.

Je kan nu boeken aan deze verlaagde prijzen voor een verblijf in oktober, november of december. De aanbieding is ook geldig tijdens schoolvakanties.

Van 1 oktober tot 2 november is het Halloween in Disneyland.
Vanaf 9 november gaat het kerstseizoen van start.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!