Ben je op zoek naar disneyland paris?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over disneyland paris
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Stuntverkoop bij Disneyland Paris met kortingen tot -45%!

In oktober en november staat alles in Disneyland Paris uiteraard in het teken van Halloween! En jij kan mee genieten van dit unieke spektakel mét huiveringwekkende kortingen! Tijdens de Stuntverkoop betaal je tot 45% minder op je toegang en verblijf in Disneyland Paris. En dan zouden we haast nog vergeten dat kinderen tot en met... Lees verder »

Profiteer nu van de grote Stuntverkoop bij Disneyland Paris »
Actie afgelopen

Magische aanbiedingen tot -30% bij Disneyland Paris!

Bij de magie die Disneyland Paris ons te bieden heeft, horen uiteraard ook magische aanbiedingen! Profiteer er nu van kortingen tot -30%! Mickey Mouse en zijn vriendjes zijn in opperbeste stemming en staan al te popelen om jou en je familie met open armen te ontvangen. Tijdens de zomervakantie krijgen ze het gezelschap van Anna, Elsa, Olaf... Lees verder »

Sla je slag tijdens de magische aanbiedingen van Disneyland Paris »
Actie afgelopen

Stuntverkoop bij Disneyland Paris: tot 50% korting op je toegang + verblijf én alle kids t/m 11 jaar mogen gratis mee!

Je hebt nog tot 24 februari middernacht de tijd om te profiteren van de stuntverkoop met tot kortingen die oplopen tot -50%. Wacht niet tot de Mickey-zandloper op de website van Disneyland Paris volledig is doorgelopen! Om al het moois dat Disneyland Paris je te bieden heeft te ontdekken, raden we je zeker aan 3 nachten... Lees verder »

Profiteer NU van de stuntverkoop bij Disneyland Paris »
Actie afgelopen

Magische Kerst in Disneyland Paris (1 dag gratis)

Kerstmis begint altijd vroeg in Disneyland Paris, dit jaar al vanaf 10 november. In die periode verandert Disneyland altijd in een magisch kerstlandschap. Main Street ligt onder een laagje verse sneeuw en overal staan kerstbomen. Super gezellig! Bovendien is er een volledig nieuwe kerstshow te zien. Boek een verblijf in Disneyland Paris voor 2 december 2014... Lees verder »

Profiteer van de Disneyland Paris Kerstaanbieding! »
Actie afgelopen

Enkel deze week: tot 50% korting bij Disneyland Paris + kinderen tot 12 jaar GRATIS!

Je kan momenteel een verblijf in Disneyland Paris boeken met een geweldige korting! -50% voor verblijven van 4 dagen / 3 nachten -45% voor verblijven van 3 dagen / 2 nachten -40% voor verblijven van 2 dagen / 1 nacht Ontbijt is inbegrepen. Toegangstickets voor de 2 parken ook. Je mag bovendien dankzij de Extra... Lees verder »

Bekijk de prijzen en beschikbare aankomstdata »