Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Magische aanbiedingen tot -30% bij Disneyland Paris!

Aanbieding afgelopen 01/06/2015 Geld besparen, Kortingen

Bij de magie die Disneyland Paris ons te bieden heeft, horen uiteraard ook magische aanbiedingen! Profiteer er nu van kortingen tot -30%!

Mickey Mouse en zijn vriendjes zijn in opperbeste stemming en staan al te popelen om jou en je familie met open armen te ontvangen.

Tijdens de zomervakantie krijgen ze het gezelschap van Anna, Elsa, Olaf en co die tijdens Frozen Summer Fun het beste van zichzelf geven.

Als je voor 9 juli je verblijf in een Disney hotel reserveert, ontvang je een mooie korting die kan oplopen tot 30%! Daarnaast is verblijf én toegang tot het park volledig gratis voor kinderen tot en met 6 jaar.

Ook geniet je bij elk verblijf in een Disney Hotel van de extra magische uren én mag je gratis gebruik maken van de Fast Pass. Hiermee moet je aan enkele attracties minder lang aanschuiven.

De extra magische uren laten je dan weer toe het park 2 uur voor de normale openingstijd te ontdekken! Alleen maar voordelen dus.

We zouden het haast vergeten, maar deze promoties zijn eveneens geldig tijdens de schoolvakanties!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen