Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis e-book ‘Je geld of je leven’

Aanbieding afgelopen 27/04/2013 Gratis E-books

jegeldofjelevenWil je op het einde van de maand graag meer euro’s overhouden op je rekening en droom je stiekem wel eens van een iets comfortabelere levensstijl?

Dan kan het e-book ‘Je geld of je leven’ je misschien wel op weg helpen naar financiële onafhankelijkheid. Volg de praktische doe-het-zelfcursus in het boek en word je bewust van de rol die geld in je leven speelt!

Het boek werd geschreven door Hanneke van Veen en Rob van Eeden en is een vertaling van de Amerikaanse bestseller ‘Your money or your life’, geschreven door Vicki Robin.

De Nederlandse vertaling ging maar liefst 50.000 keer over de toonbanken. Reden te meer om dit boek volledig gratis in pdf-formaat te downloaden.

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!