Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis films en series met Popcorn Time software

29/07/2019 Niet Kiezen
popcorn time

Films en series kijken is de dag van vandaag nog nooit zo makkelijk geweest. Waar is de tijd gebleven dat we een video gingen kiezen tussen het beperkte aanbod van de videotheek om de hoek?
Vandaag de dag heb je in een handomdraai toegang tot ontelbaar veel films, zonder daarvoor de deur uit te moeten gaan. Soms dien je hier zelfs niet voor te betalen en is het compleet gratis, net zoals bij Popcorn Time.

Popcorn Time is een software die je de mogelijkheid biedt om gratis films en series te streamen of te downloaden.

Deze razend populaire Netflix vervanger, is een zeer gebruiksvriendelijk programma dat kan worden gebruikt op een smartphone, computer en tablet.
Download de software online en krijg toegang tot de geïntegreerde video speler die gebruik maakt van torrents.

Popcorn Time is een kosteloze software die je toegang geeft tot tal van films en series in HD kwaliteit, zonder reclame of onderbrekingen. Zelfs de laatste nieuwe films zijn bijna altijd te vinden bij Popcorn Time. De meeste films en series die gepubliceerd staan op de Popcorn Time software zijn in de originele taal, wat veelal Engels is, gelukkig heb je altijd toegang tot de ondertitels in de taal naar keuze.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!