Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis informatie over investeren in Dokflats in hartje Gent

03/06/2020 Bouwen/renoveren, Geld besparen
dokflats

Zoek jij een slimme manier om meer geld te verdienen? Dan is investeren in vastgoed een goed plan! Heb je niet zo veel kennis over investeren? Geen zorgen, bij Dokflats Gent, wordt alles voor jou geregeld.

Hoe werkt het? Je koopt een appartement op wandelafstand van het stadscentrum in het historische Gent. Deze flat wordt voor jou verhuurd, met een minimum van 25 jaar inkomsten zonder belastingen. Ook met onderhoud en onvoorziene kosten hoef jij niet in te zitten, want dat wordt allemaal geregeld door Candor. Makkelijker investeren kan bijna niet!

Interesse? Vraag dan gratis extra informatie aan.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!