Ben je op zoek naar woning?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over woning
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Promoties en gratis advies bij Bouwgids.com

Wij Belgen houden van verbouwen. Een nieuwe keuken, badkamer of veranda? Wil jij besparen op energie? Bouwgids.com heeft voor jou àlle info over (ver)bouwen en renoveren op een rijtje gezet. De website is jouw leidraad om alle bouw- en renovatieprojecten tot een goed einde te brengen. De handige website biedt een uitgebreid overzicht van alle voordelen waar je van... Lees verder »

Informeer je en ontdek de voordelen »

Profiteer nu het nog kan en isoleer aan verlaagd BTW-tarief

Als je dit nog niet weet, moet je haast op een andere planeet hebben geleefd, maar vanaf 2020 moet elke Vlaamse woning volgens de juiste regels geïsoleerd worden. Om de Belgische bevolking te stimuleren, deelt de overheid daarom nu nog premies uit. Die verlagen echter elk jaar. Hoe langer je wacht, hoe lager je premie... Lees verder »

Isoleer en krijg de premie waar je recht op hebt »
Actie afgelopen

Jaag je droom achterna met een strandwoning in Spanje

Droom jij net als zoveel Vlamingen van een eigen stekje onder de mediterraanse zon? Dan is vandaag de dag aangebroken om die droom waar te maken! Hoe klinkt een eigen luxe woning waar je elke dag de betoverende zonsondergang kan bewonderen in Zuid-Spanje? En dit direct op het strand! Geniet van de fitness, het verwarmd zwembad,... Lees verder »

Vraag vrijblijvend je gratis informatiebrochure aan »
Actie afgelopen

Gratis 6 maanden woningverzekering Cocoon Start

Ben jij stilaan klaar om je vleugels uit te slaan en het ouderlijk nest te verlaten? Je hebt misschien al een leuke woning of een appartement in gedachten? Mooi zo, maar vergeet niet dat er bij jouw eerste woning heel wat extra, vaak onvoorziene kosten komen kijken. Een woningverzekering heb je sowieso nodig! De Cocoon... Lees verder »

Krijg je eerste 6 maanden Cocoon Start gratis verzekerd »
Actie afgelopen

Gratis offerte spouwmuurisolatie

Vlaams minister van Energie Bart Tommelein roept op om de spouwmuren zo snel mogelijk te isoleren. Want de premie zal eind dit jaar dalen. Eenvoudig geld en warmte besparen, dat willen we toch allemaal? Als je een oudere woning hebt, dan heb je  hoogstwaarschijnlijk nog spouwmuren die helemaal niet geïsoleerd zijn. Hierdoor gaat er maar liefst tot 30%... Lees verder »

Ja, ik wil een gratis diagnose van mijn spouwmuur »