Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis interactieve lezing: leren bewust ontspannen

Aanbieding afgelopen 01/10/2019 Gratis Cursus, Gratis Diensten
stress

Op dinsdag 8 oktober vindt in het gemeentehuis van Tremelo een lezing plaats rond ‘leren bewust ontspannen‘. Hier leer je alles over de invloed van stress op het lichaam en hoe je deze kan controleren.

Deze gratis uiteenzetting wordt gegeven door twee ervaren personal coaches, Sarah Bogaerts en Gritta Maes. Je hoeft je hiervoor enkel in te schrijven via het deelnemersformulier op de website.

Stress speelt veel mensen parten en kan in veel gevallen zelfblokkerend werken. Geef daarom je oren de kost tijdens deze gratis lezing en wapen jezelf voor de toekomst!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!