Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar Gratis Cursus?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Cursus te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

sportles antwerpen

Wil jij deze zomer sportief beginnen en woon jij in het Antwerpse? Goed nieuws! Dankzij Sporting A kan jij tijdens de zomermaanden meer dan 120 sportlessen gratis volgen.

Doe jij het graag rustig aan? Schrijf je gratis in voor een yogasessie. Liever iets actiever? Ga voor een Bootcamp of dansles! Wil je liever gewoon eens een sport uitproberen? Dan kan je ook voor één van de 11 ‘start-to’-cursussen gaan.

Inschrijving is verplicht en je moet wel even een A-profiel aanmaken (als je dat nog niets hebt). Er zijn meer dan 120 lessen beschikbaar in meer dan 20 verschillende sporten, keuze genoeg dus!

Piano Spel

Nu we enkele weken binnen moeten zitten, zijn er geen excuses meer om die nieuwe hobby te leren. Misschien wil je wel leren tekenen, of misschien wil je graag een nieuwe taal leren spreken? Bij één hobby kunnen wij alvast helpen: piano spelen!

Bij PianoSpel.nl kan je een heleboel muziekbladeren gratis downloaden. Van Beethoven en Vivaldi tot Joplin! Voor je het weet ben jij een echte meester van muziek met deze gratis muziekbladeren.

Waar wacht je op? Download nu de bladen en wordt een echte Mozart!

Er is toch één positief kantje aan deze lock-down, nu we thuis zitten kunnen we tijd maken voor de dingen waar we voordien geen tijd voor hadden. Denk bijvoorbeeld aan die naaicursus die je altijd al wilde starten, of die studie die je wou afwerken. Met de thuisstudies van Laudius is dat niet langer onmmogelijk. Het wordt zelfs super gemakkelijk!

Nog een extra pluspunt: krijg nu je cursus gratis 14 dagen op proef. Bij Laudius hebben ze al 40 jaar ervaring op het vlak van thuisstudie. Je vindt er thuisstudies erkend door de Vlaamse Overheid voor zowat elk interessegebied.

Bovendien is de inschrijving gratis, waar wacht je nog op?

Babbel Proefperiode

Reizen zitten er jammer genoeg momenteel niet in. Toch kunnen we ons al volop voorbereiden op onze volgende buitenlandse uitstap. Plannen om naar het zonnige Italië te trekken? Leer Italiaans! Je moet er zelfs niet voor naar school, want via de taalapp Babbel heb je voor je het weet eender welke taal onder de knie.

Bij Babbel kan je Pools, Zweeds, Frans, Engels en tientallen andere talen leren. Er staan 150 taalexperts voor je klaar! Bovendien kan je nu de app een maand lang gratis uitproberen!

Leer een nieuwe taal! Test de app gratis uit en word een echte taalknobbel.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

student

Zit je muurvast met je thesis of kunnen je kinderen moeilijk volgen op school? Het is de missie van De Bijleshoek om van iedere opleiding een succesverhaal te maken.

Naar aanleiding van de recente opening, komen de eerste 20 geregistreerde studenten in aanmerking voor 1 gratis studiebegeleidingsmoment van 1,5 uur. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar [email protected]

Deze aanbieding is van toepassing op alle onderwijsniveaus en is geldig voor studenten van alle leeftijden. Je bent nooit te oud om te leren, zeker niet om bij te leren!

stress

Op dinsdag 8 oktober vindt in het gemeentehuis van Tremelo een lezing plaats rond ‘leren bewust ontspannen‘. Hier leer je alles over de invloed van stress op het lichaam en hoe je deze kan controleren.

Deze gratis uiteenzetting wordt gegeven door twee ervaren personal coaches, Sarah Bogaerts en Gritta Maes. Je hoeft je hiervoor enkel in te schrijven via het deelnemersformulier op de website.

Stress speelt veel mensen parten en kan in veel gevallen zelfblokkerend werken. Geef daarom je oren de kost tijdens deze gratis lezing en wapen jezelf voor de toekomst!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Heb je zin om je carrière een nieuwe wending te geven? Of is er misschien een studie die je altijd hebt willen volgen, maar nooit de tijd voor hebt gehad?

Dan kan je best kiezen voor de thuisstudie van Laudius.

Bij Laudius hebben ze al 40 jaar ervaring op het vlak van thuisstudie. Je vindt er thuisstudies voor zowat elk interessegebied: of het nu gaat om beauty & lifestyle, management, horeca, taal of psychologie, teveel studies om op te noemen eigenlijk.

Alle cursussen die door Laudius aangeboden worden, zijn erkend door de Vlaamse Overheid. Daarom worden ze door sommige werkgevers vergoed.

Bij Laudius krijg je na het eerste jaar inschrijving automatisch een Premium Card. Daarmee kan je periodiek een gratis cursus krijgen gedurende 5 jaar. Je kan gedurende die periode maximum 1 cursus per jaar en 3 cursussen in totaal aanvragen.

Alle examens zijn open boek en kan je vanuit thuis invullen. Bovendien krijg je steeds ondersteuning van toegewijde docenten.

Wil je eerst kijken of de studie voor jou haalbaar is? Bij Laudius krijg je je cursus 14 dagen gratis op proef. Bevalt de cursus je niet, dan kan je deze binnen de 14 dagen gratis retourneren.

gratis EHBO cursus Deinze

Weet jij wat je moet doen als iemand gewond is en jij bent de enige persoon ter plaatse?

Een basiskennis eerste hulp doet wonderen en redt (letterlijk) levens. Wat dacht je van een gratis EHBO cursus om het nieuwe jaar in te zetten?

Het Rode Kruis in de Louis Dhontstraat 17 in Deinze gaat een gratis cursus aanbieden voor wie wil.

De lessen zullen plaatsvinden op maandag 11 februari, dinsdag 12 februari, woensdag 13 februari, donderdag 14 februari, maandag 18 februari, dinsdag 19 februari, woensdag 20 februari en donderdag 21 februari. Het examen is voorzien op maandag 25 februari.

Inschrijven doe je eenvoudigweg online. Ga jij ervoor?

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
loopbaanbegeleiding gratis infosessie

Heb jij twijfels over je huidige job? Misschien is het tijd om de sprong te wagen en voor een carrièreswitch te gaan. De juiste coach of begeleider kan je hierbij zeker en vast helpen!

Ga naar de gratis infosessie over loopbaanbegeleiding en ontdek hoe dit werkt. Wist jij bijvoorbeeld dat je het grootste deel van het bedrag voor deze sessies terugbetaald kan krijgen via de VDAB?

De infosessie wordt georganiseerd door het Centrum loopbaanontwikkeling LBC-NVK en vindt plaats op 16 januari 2019. Schrijf je in via de website Jeloopbaan en selecteer daarbij ‘loopbaanbegeleiding’ en ‘Limburg’.

Van job veranderen? Maak er werk van en schrijf je in voor deze gratis infosessie!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
amazon gratis cursus

Ben jij geïnteresseerd in data, coderen en de digitale wereld? Goed nieuws!

Amazon heeft aangekondigd dat 30 verschillende cursussen helemaal gratis en voor niets zullen worden aangeboden op het Amazon platform.

Het gaat om 45 uur aan contentmateriaal, waarbij je leert werken met de diensten die AWS (Amazon Web Services) aanbiedt. Denk maar aan Amazon SageMaker, AWS DeepLens, Amazon Rekognition, Amazon Lex, Amazon Polly en Amazon Comprehend.

Het bedrijf gebruikt de cursussen zelf ook om hun eigen ingenieurs te trainen. Amazon hoopt met deze gratis cursussen onder andere ook toekomstige werknemers te kunnen bereiken, die dan sneller ingewerkt kunnen worden in hun nieuwe job.

Ook Google past deze methode toe. Zo kan je in Google’s Digitale Garage allerlei zaken leren over eender welk onderwerp.

Goed nieuws voor iedereen die graag wil bijleren zonder teveel geld te moeten uitgeven!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
gratis infosessie digitale week

De tijd van het ravotten in het bos en gezelschapspelletjes spelen lijkt voorgoed voorbij. Kinderen zitten vaak, om niet te zeggen de hele tijd, op hun pc of smartphone.

Vraag jij je soms af of je wel voldoende af weet van al dat online gedoe? Om jou kind goed te begeleiden moet je zelf weten wat er allemaal rondgestuurd wordt en hoe het in elkaar steekt. Daarom organiseert CVO Volt een gratis infosessie voor jou, als ouder of grootouder.

De sessie wordt georganiseerd i.h.k.v. de Digitale Week en vindt plaats op 24 oktober 2018 in de campus van CVO Volt in Tienen. Inschrijven is niet verplicht, maar om praktische redenen wel gewenst. Stuur hiertoe een berichtje naar het vermelde e-mailadres.

Wil jij op alles voorbereid zijn als het op jouw kind(eren) en de online wereld aankomt? Schrijf je in en ga naar de gratis workshop!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
gratis opleiding word en excel

Cobot zet zich in voor jobs en opleidingen in de textielsector. Binnenkort staan er een reeks gratis informaticalessen op het programma!

Aan welke lessen kan je deelnemen?

  • Excel basis (19 oktober)
  • Efficiënt werken met Word – Tips & Tricks (15 november)
  • Nuttige functies in Excel (29 november)
  • Excel draaitabellen (14 december)

Inschrijven doe je door het online formulier in te vullen. De cursussen worden georganiseerd in Moeskroen (Henegouwen).

Interesse? Schrijf je snel in want er zijn uiterste inschrijvingsdata!

Workshops voor en door werkzoekenden

Aanbieding afgelopen 29/07/2018 Gratis Cursus
vdab workshops werk zoeken

Ben je pas afgestudeerd of ben je tussen twee jobs in? Werk zoeken is niet altijd gemakkelijk, zeker als je dit nog nooit of zelden hebt moeten doen.

Co-searching is een initiatief van de VDAB De komende weken organiseren ze een aantal sessies om je te helpen het hele proces van solliciteren en werk zoeken te vergemakkelijken.

Welke workshops kan je bijwonen?

  • Bereid je voor op je sollicitatie! (31/07): deze workshop  is bedoeld om je te helpen bij het opmaken van je CV en motivatiebrief. Bovendien krijg je er tips voor de voorbereiding van sollicitatiegesprekken.
  • Breng jezelf in kaart (13/08): in deze sessie leer je jezelf beter kennen a.h.v. een persoonlijkheidstest. Dit kan helpen om jezelf te leren omschrijven in je CV en sollicitatiegesprekken.
  • Survivalkit voor werkzoekenden (20/08): hier leer je omgaan met emoties die gepaard gaan met werk zoeken zoals machteloosheid en frustratie bij afwijzingen.

Interesse? Iedereen is welkom. Gezien het aantal plaatsen beperkt is schrijf je je wel best vooraf in.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
nha cadeaus

Wil jij dit jaar op zoek gaan naar een job die écht bij je past, je kansen op de arbeidsmarkt verhogen, wil je je bijscholen of gewoon graag iets nieuws bijleren?

Neem dan eens een kijkje in het uiteenlopende cursusaanbod van NHA thuisstudies. Als extra stimulans kan je bij inschrijving kiezen uit twee cadeaus: een 9 inch tablet inclusief toetsenbord of € 40 korting op je inschrijving! Die korting wordt onmiddellijk verrekend.

Bij NHA kan je comfortabel thuis studeren wanneer het je uitkomt en dit volledig op je eigen tempo. Je kan kiezen uit ongeveer elke opleiding die je je maar kan voorstellen: beroepsopleidingen, talen, secundair onderwijs, informatica, fotografie, spiritualiteit, gezondheidszorg, beauty & lifestyle… Op het einde van de rit beloont het opleidingsinstituut met meer dan 80 jaar ervaring jou met een erkend diploma.

Twijfel je of de cursus wel helemaal je ding is? Of heb je juist interesse in meerdere opleidingen? Vraag dan meteen een gratis brochure aan met meer informatie over de cursus die je interesseert. Bovendien krijg je na je inschrijving de schriftelijke leerstof gratis 15 dagen op proef toegestuurd.

Hartritme

Deze week start de Week van het Hartritme!

Dit is een jaarlijks initiatief dat de Belgische bevolking bewust wil maken van de gevaren van hartritmestoornissen.

Tussen 28 mei en 1 juni kan je op een hoop locaties terecht voor gratis informatie- en initiatiesessies over de risico’s van hartstilstand en reanimatie van slachtoffers.

Je krijgt daar uitleg van een gespecialiseerde cardioloog en getrainde hulpverleners over de risico’s en de preventie van hartstilstand. Daarnaast kan je ook een gratis initiatie volgen om iemand te leren reanimeren.

Je kan je gratis registreren op de website voor één van de 70 sessies op locatie naar keuze.

Wil je weten hoe het met jouw hart gesteld is? Doe dan nu alvast gratis de risicotest.

Gezondheid eerst!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!