Ben je op zoek naar gratis cursus?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over gratis cursus
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis AI en Deep Learning cursussen op Amazon

Ben jij geïnteresseerd in data, coderen en de digitale wereld? Goed nieuws! Amazon heeft aangekondigd dat 30 verschillende cursussen helemaal gratis en voor niets zullen worden aangeboden op het Amazon platform. Het gaat om 45 uur aan contentmateriaal, waarbij je leert werken met de diensten die AWS (Amazon Web Services) aanbiedt. Denk maar aan Amazon SageMaker,... Lees verder »

Leer gratis bij over AWS »
Actie afgelopen

Schrijf je in voor een gratis initiatiesessie reanimatie

Deze week start de Week van het Hartritme! Dit is een jaarlijks initiatief dat de Belgische bevolking bewust wil maken van de gevaren van hartritmestoornissen. Tussen 28 mei en 1 juni kan je op een hoop locaties terecht voor gratis informatie- en initiatiesessies over de risico’s van hartstilstand en reanimatie van slachtoffers. Je krijgt daar... Lees verder »

Registreer je gratis en doe mee »
Actie afgelopen

Gratis 2-daags yogafestival met AntwerpYoga

Voor velen blijft yoga een mysterie, maar zowat iedereen die het probeert, is er achteraf laaiend enthousiast over! Twijfel je al lang om het eens een kans te geven? Dan is dit gratis yogafestival tijdens het weekend van 30 september en 1 oktober de ideale gelegenheid! AntwerpYoga bestaat 10 jaar! De Antwerpse yogaschool, met een... Lees verder »

Schrijf je gratis in voor een yoga workshop »
Actie afgelopen

Gratis hoofdstuk van een cursus naar keuze bij Centrum Voor Afstandsonderwijs

Wil jij een nieuwe carriére starten, of je kansen op de arbeidsmarkt verhogen? Misschien wil je op een speelse manier je talenkennis bijschaven? Wil je je middelbaar diploma halen via thuisstudie? Het kan allemaal bij Centrum Voor Afstandsonderwijs! Elk jaar halen duizenden studenten hun diploma via Centrum Voor Afstandsonderwijs. Ze hebben daar zo ongeveer elke opleiding... Lees verder »

Kies een Thuisstudie en download een gratis Proefhoofdstuk »