Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis infosessie over loopbaanbegeleiding in Hasselt

Aanbieding afgelopen 14/12/2018 Gratis Cursus
loopbaanbegeleiding gratis infosessie

Heb jij twijfels over je huidige job? Misschien is het tijd om de sprong te wagen en voor een carrièreswitch te gaan. De juiste coach of begeleider kan je hierbij zeker en vast helpen!

Ga naar de gratis infosessie over loopbaanbegeleiding en ontdek hoe dit werkt. Wist jij bijvoorbeeld dat je het grootste deel van het bedrag voor deze sessies terugbetaald kan krijgen via de VDAB?

De infosessie wordt georganiseerd door het Centrum loopbaanontwikkeling LBC-NVK en vindt plaats op 16 januari 2019. Schrijf je in via de website Jeloopbaan en selecteer daarbij ‘loopbaanbegeleiding’ en ‘Limburg’.

Van job veranderen? Maak er werk van en schrijf je in voor deze gratis infosessie!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!