Ben je op zoek naar nieuwe job?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over nieuwe job
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis tablet / headphones en 15 dagen proef bij NHA

Wist je dat je nooit te oud bent om bij te leren of jezelf helemaal om te scholen? Bijscholing verhoogt zelfs jouw kansen op de arbeidsmarkt!  NHA biedt een uitgebreid spectrum van meer dan 350 kwalitatieve thuisstudies aan. Studeer waar en wanneer je maar wil en ontvang een erkend diploma. Niet geslaagd? Geld terug!  Nu krijg je als welkomstcadeau een gratis 9 inch tablet of... Lees verder »

Ontvang je gratis cadeau »

Terug naar school met kortingen en cadeaus van NHA

Begin jij boordevol nieuwe plannen aan het nieuwe schooljaar? Een thuisstudie volgen om nadien een job te zoeken die je echt graag doet, heb jij daar ook al over nagedacht? Neem dan eens een kijkje in het uiteenlopende cursusaanbod van NHA thuisstudies. Als extra stimulans kan je bij inschrijving kiezen uit twee cadeaus: een 9 inch tablet... Lees verder »

Ontdek het aanbod van NHA Thuisstudies »
Actie afgelopen

Gratis infosessie over loopbaanbegeleiding te Sint-Niklaas

Iedereen is soms wel even de weg kwijt. Op zo een moment stellen we ons allemaal vragen, bijvoorbeeld over onze job. Stel jij je vragen? Neem dan deel aan de gratis en vrijblijvende infosessie over loopbaanbegeleiding. De sessies die in Sint-Niklaas plaatsvinden kunnen zowel in groep als privé worden georganiseerd.... Lees verder »

Schrijf je in voor de infosessie »
Actie afgelopen

Gratis e-book Solliciteren... doe je zo!

Iedereen herinnert zich nog wel zijn of haar eerste sollicitatie en het bijhorende gesprek. Met de bibber op het lijf stap je het lokaal binnen en denk je bij jezelf: “Wat zeg ik best wel? En wat beter niet? En ligt mijn haar wel goed en had ik niet beter iets anders aangedaan?” Solliciteren lijkt... Lees verder »

 »