Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Infosessie?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met infosessie te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

loopbaanbegeleiding gratis infosessie

Heb jij twijfels over je huidige job? Misschien is het tijd om de sprong te wagen en voor een carrièreswitch te gaan. De juiste coach of begeleider kan je hierbij zeker en vast helpen!

Ga naar de gratis infosessie over loopbaanbegeleiding en ontdek hoe dit werkt. Wist jij bijvoorbeeld dat je het grootste deel van het bedrag voor deze sessies terugbetaald kan krijgen via de VDAB?

De infosessie wordt georganiseerd door het Centrum loopbaanontwikkeling LBC-NVK en vindt plaats op 16 januari 2019. Schrijf je in via de website Jeloopbaan en selecteer daarbij ‘loopbaanbegeleiding’ en ‘Limburg’.

Van job veranderen? Maak er werk van en schrijf je in voor deze gratis infosessie!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
gratis infosessie digitale week

De tijd van het ravotten in het bos en gezelschapspelletjes spelen lijkt voorgoed voorbij. Kinderen zitten vaak, om niet te zeggen de hele tijd, op hun pc of smartphone.

Vraag jij je soms af of je wel voldoende af weet van al dat online gedoe? Om jou kind goed te begeleiden moet je zelf weten wat er allemaal rondgestuurd wordt en hoe het in elkaar steekt. Daarom organiseert CVO Volt een gratis infosessie voor jou, als ouder of grootouder.

De sessie wordt georganiseerd i.h.k.v. de Digitale Week en vindt plaats op 24 oktober 2018 in de campus van CVO Volt in Tienen. Inschrijven is niet verplicht, maar om praktische redenen wel gewenst. Stuur hiertoe een berichtje naar het vermelde e-mailadres.

Wil jij op alles voorbereid zijn als het op jouw kind(eren) en de online wereld aankomt? Schrijf je in en ga naar de gratis workshop!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!