Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis kaartje versturen bij Kruidvat

24/05/2020 Gratis Diensten, Gratis Producten
Kruidvat kaartje

Tijdens deze stresserende tijden kan iedereen wel wat extra liefde, aandacht en genegenheid gebruiken. Een knuffel of zoen mag nog niet, maar er zijn tal van andere manieren om te tonen aan iemand dat je aan hen denkt. Met een kaartje bijvoorbeeld! Bij Kruidvat kan je je eigen gratis gepersonaliseerd kaartje sturen.

Hoe werkt het? Je kiest een lay-out voor je kaartje, daarna voeg je een eigen foto en tekst toe. Wanneer je het kaartje hebt gepersonaliseerd vul je de gegevens van de persoon naar wie je het wilt sturen. Vergeet op het einde niet de code ‘STUUREENKAARTJE’ toe te voegen.

Stuur nu een kaartje en maak iemand super gelukkig!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!