Ben je op zoek naar brief?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over brief
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Schrijf een brief naar de sint en krijg een cadeautje

Waarom de postbodes het in november en december traditioneel drukker hebben dan andere maanden? Omdat ze dan bergen post aan Sinterklaas moeten bezorgen natuurlijk! Dus zet ook snel jouw kinderen aan het werk en laat ze een originele brief of tekening voor de sint maken. Ieder kind dat een brief of tekening opstuurt, krijgt sowieso... Lees verder »

Ontdek nog meer leuke acties voor jou en je kinderen »
Actie afgelopen

Gratis brief én cadeautje van de Sint

Kinderen die Sinterklaas per brief willen laten weten hoe braaf ze zijn geweest, kunnen dat doen via de post. Deze brief hoeft niet gefrankeerd te worden. Elk kind dat een briefje schrijft, krijgt bovendien een brief én een cadeautje terug. Bpost heeft namelijk ook dit jaar opnieuw een Sintsecretariaat geopend om Sinterklaas en zijn Pieten... Lees verder »

Bekijk de actie op de site van Bpost »
Actie afgelopen

Gratis briefje én cadeau van Sinterklaas

Omdat de Sint en zijn pieten jaarlijks zoveel brieven krijgen, steekt Bpost een handje toe! Elk kind dat voor 1 december een brief stuurt naar Sinterklaas, krijgt een brief én een cadeautje terug. En wat dat cadeautje is, wil Sinterklaas vooralsnog niet verklappen. Stuur je briefje als de bliksem naar: Sinterklaas Spanjestraat 1 0612 Hemel... Lees verder »

Lees meer over deze leuke actie »
Actie afgelopen

Gratis sintpakket bij Dreamland

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje (bijna) weer aan… Om ons voor te bereiden op de komst van de Sint, deelt Dreamland een gratis sintpakket uit. Je vindt hier onder andere een lege brief in terug die je naar Sinterklaas kan sturen. Daarnaast bevat het pakket eveneens een aftelkalender en een sintboekje met toffe... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis briefje van Sinterklaas

Net zoals vorige jaren helpt bpost de Sint met een heus Sintsecretariaat om de vele brieven die de kinderen Hem sturen, te beantwoorden. En sinds begin november zijn ook de Kerstzegels verkrijgbaar die dit jaar door leerlingen ontworpen zijn. De Sint heeft alweer de handen vol met de vele brieven die zijn brievenbus overspoelen. Vele... Lees verder »

 »