Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Stuur gratis een Cha-Cha LUve letter

Aanbieding afgelopen 13/04/2020 Gratis Producten

Vandaag versturen we geen liefdesbrief maar wel een LUve letter! Een LUve letter? Jip, een gepersonaliseerde kaart met een gratis Cha-Cha van LU.

Heb je jouw oma en opa al verrast met kaartjes, foto’s en weet ik veel wat nog allemaal? Dan kan er nog wel een leuk kaartje bij! En er kan zelfs gesnoept worden deze keer.

Voeg je persoonlijke boodschap toe samen met jouw gegevens en die van de ontvanger en LU doet de rest. De actie is beperkt tot één aanvraag per e-mailadres en loopt zolang de voorraad aan 50.000 Cha-Cha’s strekt.Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!