Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis kamperen in Nederland!

Aanbieding afgelopen 16/07/2013 Gratis Diensten

kamperenSla je tenten tussen 23 augustus en 6 september op in Nederland, want dankzij Roompot Vakantieparken kampeer je er volledig gratis in deze periode! Je betaalt enkel de reserveringskosten en de lokale heffingen.

Je hebt de keuze uit vier verschillende parken. In Drenthe kan je kiezen tussen Bospark Lunsbergen of Vakantiepark Hunzedal, terwijl je in het Noord-Brabantse Mierlo in Bospark ’t Wolfsven terechtkan. Het vierde en laatste vakantiepark is Klein Vink in het Limburgse Arcen.

Deze actie is uitsluitend te boeken via internet en loopt nog tot 19 juli om 12u, dus reserveer als de bliksem je kampeerplaats op onderstaande link, want op =op!  De aanbieding geldt bovendien voor 5 personen per plaats.

Vergeet tot slot je eigen kampeermiddelen niet mee te nemen, want de kampeerplaatsen zijn niet geschikt voor caravans.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!