Ben je op zoek naar limburg?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over limburg
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Plan de mooiste routes met jouw gratis fietsgids

Hou jij ook zo van een leuke fietstocht als dat eerste zonnetje er door komt? Je weet nu exact waar je heen moet om van de mooiste routes te kunnen profiteren. Tipsvoorfietsers.be heeft een gratis gids opgesteld met 47 kant en klare fietsroutes in Limburg die vertrekken vanuit maar liefst 17 fietsvriendelijke startgemeenten. Elke tocht is voorzien... Lees verder »

Download jouw gratis fietsgids »

Gratis proefabonnement HBVL of GVA

Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen hebben een ideale abonnementsformule uitgedokterd. En wat mooi meegenomen is, jullie kunnen gratis kennismaken met deze abonnementsformule. Wat stellen ze voor? Dat je de krant en de bijhorende bijlagen van maandag tot en met vrijdag digitaal leest op je tablet, smartphone of laptop en dat je in... Lees verder »

Start je proefabonnement op Het Belang van Limburg »
Actie afgelopen

Gratis kamperen in Nederland!

Sla je tenten tussen 23 augustus en 6 september op in Nederland, want dankzij Roompot Vakantieparken kampeer je er volledig gratis in deze periode! Je betaalt enkel de reserveringskosten en de lokale heffingen. Je hebt de keuze uit vier verschillende parken. In Drenthe kan je kiezen tussen Bospark Lunsbergen of Vakantiepark Hunzedal, terwijl je in... Lees verder »

Reserveer je gratis kampeerplaats bij Roompot Vakantieparken »
Actie afgelopen

Gratis Cristal Alken

Opgepast: voor we je blij maken met een dode mus, deze aanbieding is enkel geldig voor Limburgers! Heb jij het geluk in één van de 44 Limburgse gemeentes te wonen, dan kan je op de site van Cristal Alken het formulier invullen. Je krijgt dan een waardebon waarmee je op zaterdag 12 mei tussen 10u... Lees verder »

 »