Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis kamperen in de tuin van je landgenoten

21/05/2020 Gratis Diensten, Vakantie
Kamperen tuin

Het einde van deze lock-down is in zicht, toch is de kans klein dat we deze zomer alweer aan exotische stranden kunnen liggen of op citytrip gaan naar New York. Had jij je gedachten gezet op een leuk reisje met familie of vrienden? Dan moeten je plannen niet per se in het water vallen. Jij kan namelijk gezellig kamperen in de prachtige tuinen van je landgenoten.

Het initiatief komt van Dries van Ransbeeck, de voorzitter van Open Knowledge Belgium. ‘Welcome to my garden’ is een platform waar mensen hun tuin kunnen openstellen voor kampeerders. Zo kan je bijvoorbeeld een fietsreis maken naar Limburg of de Ardennen en daar onder de sterren kamperen bij één van je landgenoten. Een heel stuk gezelliger, avontuurlijker en goedkoper dan je andere plannen dus!

Waar wacht je op? Stel nu je tuin open of ga op avontuur in de tuin van een landgenoot!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!