Ben je op zoek naar fietsen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over fietsen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis wandel- en fietsroutes tussen de bloesems

We zijn half april en de knopjes aan de fruitbomen barsten stilaan open in Haspengouw, het Hageland en de Betuwe! Trek daarom je wandelschoenen aan of zet je op je (elektrische) fiets om de prachtige bloesems te aanschouwen! De redactie van Libelle heeft 18 leuke wandel- of fietstochten doorheen de bloesems opgelijst. Voor hoeveel kilometer... Lees verder »

Ontdek de wandel- en fietsroutes van Libelle doorheen de bloesems »

Gratis lespakket 'Fiets de wereld rond'

Op maandag 3 juni is het Wereldfietsdag, het moment bij uitstek om die dag (en eigenlijk ook zoveel mogelijk andere dagen!) voor de fiets te kiezen. Uitgeverij Plantyn geeft alvast het goede voorbeeld met een gratis lespakket voor leerkrachten in de derde graad van het lager onderwijs. Met dit lespakket ontdekken de leerlingen fietsplezier aan de... Lees verder »

Download gratis het lespakket over fietsen »

Gratis toeristisch magazine In de Vlaamse Ardennen

Trek je er graag op uit? Dan kunnen wij jou een tocht doorheen de Vlaamse Ardennen zeker aanbevelen. Laat je verrassen door adembenemende landschappen, legendarische hellingen, pittoreske dorpjes en vooral de zalige natuur. En deze plekjes kan je allemaal ontdekken dankzij het toeristisch magazine In de Vlaamse Ardennen. Vraag het magazine nu gratis aan en... Lees verder »

Ontvang het toeristisch magazine in je brievenbus »

Gratis fiets- en wandelmagazine van de Westhoek

Ben je in coronatijd meer beginnen wandelen en fietsen? Mooi zo, goed voor de conditie en dus ook voor de gezondheid. En zo kom je soms onverwacht op schitterende plekjes uit. De fietsers en wandelaars die de Westhoek bezoeken kunnen volledig gratis een fiets- en wandelmagazine downloaden. Deze gids bevat verschillende wandel- en fietsroutes, de... Lees verder »

Download je gratis fiets- en wandelmagazine »

Plan de mooiste routes met jouw gratis fietsgids

Hou jij ook zo van een leuke fietstocht als dat eerste zonnetje er door komt? Je weet nu exact waar je heen moet om van de mooiste routes te kunnen profiteren. Tipsvoorfietsers.be heeft een gratis gids opgesteld met 47 kant en klare fietsroutes in Limburg die vertrekken vanuit maar liefst 17 fietsvriendelijke startgemeenten. Elke tocht is voorzien... Lees verder »

Download jouw gratis fietsgids »
Actie afgelopen

Laat op 7 december gratis iets repareren in Borgerhout

Je lievelingsbroek scheurde vorige week en ook je favoriete strijkijzer begaf het gisteren. Je wil ze niet kwijt, maar hebt geen flauw idee hoe dit te repareren. Goed nieuws, vandaag kunnen jouw kapotte spullen gratis worden gerepareerd in Borgerhout, zowel kleding, elektro, fietsen, software en houtwaren. Repair Café is vandaag geopend van 13u tot 16u... Lees verder »

Laat gratis je spullen herstellen »
Actie afgelopen

Gratis bier op de Lindemans Lambic Tour

Ontspanning nodig na een drukke werkweek? Niets helpt beter dan een fietstochtje om een frisse neus te halen en de batterijen op te laden. Goed nieuws! Op zondag 16 september kan je tijdens de Lindemans Lambic Tour een uitgestippelde fietsroute volgen met als beloning een gratis biertje aan de finish. Ontdek Brusselse art nouveau en leer bij over... Lees verder »

Haal je gratis biertje aan de finish »