Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Lees gratis cycling.be magazine

20/04/2020 Gratis Magazines, Gratis Producten
Cycling.be magazine

Als wielerliefhebber kan je er gelukkig nog met de fiets op uit voor een ritje. En als je dan thuiskomt en je weet niet meteen wat doen, kan je gratis 3 nummers van cycling.be magazine lezen.

In het januarinummer kom je meer te weten over het team achter Eli Iserbyt en komt Thibau Nys uitgebreid aan het woord. In de editie van februari vind je dan weer een teamgids van het jaar 2020 en een reportage over tourwinnaar Egan Bernal.

Het derde blad tot slot is de fietsgids van cycling.be magazine met de mooiste, beste en meest interessante fietsen voor dit jaar. Maar liefst 84 racefietsen, gravelbikes en mountainbikes passeren de revue.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!